Με πολλά προβλήματα υγείας, αλλά και αδημονία για να δει τα αγαπημένα του παιδιά αποφυλακίστηκε αυτή την εβδομάδα ο προφυλακισμένος εδώ και 18 μήνες επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης...







Τηρώντας χαμηλούς τόνους και στέλνοντας μήνυμα προς τις Αρχές, πως «ούτε θα επιχειρήσει να εξαφανιστεί ούτε θα παραβιάσει τους σκληρούς όρους που του τέθηκαν», ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος «βαρόνος» των business, με τις σχέσεις στις ΗΠΑ και στα εγχώρια media, επέλεξε, σύμφωνα με έγκυρες πηγές των «Παραπολιτικών», να μείνει σε νέο σπίτι στη Βάρη, μακριά από την κατοικία του στα νότια προάστια, ώστε να μη δώσει λαβές για σχόλια, ούτε να γίνει αντιληπτός από περίεργα μάτια.



Πρόκειται για νέα κατοικία, η οποία ήδη έχει ήδη οργανωθεί για να τον φιλοξενήσει και στην οποία υπάρχει φρουρά για τον επιχειρηματία που κάποτε διεκδικούσε μερίδιο στη νομή της ελληνικής εξουσίας. Μια φρουρά απαραίτητη, αν κρίνουμε από τους εχθρούς που ο κ. Λαυρεντιάδης έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, όπως αναφέρουν όσοι τον γνωρίζουν πολύ καλά.

http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top