Μόλις μία εβδομάδα μετά τη στέψη της, η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Φλόριντα 2014 παρέδωσε το «στέμμα» της την Παρασκευή...







Ο λόγος; Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι διοργανωτές, κάποιο λάθος στην καταμέτρηση των ψήφων έγινε η αιτία να αναδειχθεί… λάθος νικήτρια, όπως μεταδίδει το Reuters.



Η 20χρονη φοιτήτρια Ελίζαμπεθ Φέχτελ κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς και παρέλαβε τον στέμμα της, μπροστά σε 2000 θεατές.



Ωστόσο, ενώ ένας από τους πέντε κριτές τροποποίησε τελευταία στιγμή την ψήφο του, η αλλαγή αυτή «ξέφυγε» από το σύστημα καταμέτρησης, επηρεάζοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.



Τον τίτλο της Μις Φλόριντα τελικά κατέκτησε η 21χρονη, επίσης φοιτήτρια, Βικτόρια Κάουεν, η οποία θα εκπροσωπήσει την πολιτεία στο διαγωνισμό ομορφιάς, όπου θα αναδειχθεί η Μις Αμερική τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.



Η εκτελεστική διευθύντρια του διαγωνισμού, Μαίρη Σάλιβαν, αφού μετέφερε τα μαντάτα στα δύο κορίτσια, ανέφερε ότι θα εξεταστεί πώς συνέβη αυτό το λάθος, ενώ πρόσθεσε ότι το σωστό ήταν να πάρει το στέμμα η πραγματική νικήτρια.



Μπορεί στο παρελθόν νικήτριες να έχουν αποκλειστεί για άλλους λόγους, όπως επειδή «έκρυψαν» κάποια χρόνια από την ηλικία τους, ωστόσο για πρώτη φορά αφαιρείται τίτλος, λόγω σφάλματος στην καταμέτρηση των ψήφων.

 
Top