Παναγιώτης Λαφαζάνης και Ραχήλ Μακρή τήρησαν στο έπακρο την... παράδοσή τους να στήνουν έναν καυγά στη Βουλή. Αυτή τη φορά στόχος ήταν η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη...







Τόσο ο κ. Λαφαζάνης όσο και η Ραχήλ Μακρή άρχισαν να φωνάζουν γιατί κατατέθηκε το νομοσχέδιο την Παρασκευή και είχαν λίγο χρόνο στη διάθεσή τους να το διαβάσουν και γιατί θα κληθούν μόνον πέντε «φορείς» στην επόμενη συνεδρίαση.



«Παναγιώτη, το έχετε σε κακό να μην δώσετε παράσταση μια φορά», είπε ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βλάχος προς τον κ. Λαφαζάνη και τα αίματα άναψαν. «Απαράδεκτο» αποκάλεσαν τον Γιώργο Βλάχο, «καθίστε κάτω», τους φώναζε εκείνος.



«Ηρθε ο Λαφαζάνης ορεξάτος να δώσει show, μια λίρα την ημέρα να δίνετε στον Λαφαζάνη και τη Μακρή δεν πρόκειται να ακούσετε καλή κουβέντα» είπε ο ο Δάνης Τζαμτζής, ο οποίος παρενέβη στον καυγά ενώ και η αρμόδια υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη φανερά εκνευρισμένη από τη στάση ΣΥΡΙΖΑ - Ραχήλ Μακρή απάντησε ότι δεν μπορεί να διαμαρτύρονται, αφού το νομοσχέδιο συζητείται με κανονικές και όχι με κατεπείγουσες διαδικασίες.



«Για να έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή πέρασε από μια μεγάλη επεξεργασία, είναι προϊόν δουλειάς, μεγάλου κόπου και δεν μπορεί να έρχεστε να εξευτελίζετε τη διαδικασία», τους είπε.





 
Top