Ο απίστευτος καυγάς του Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον Γιώργο Κατρούγκαλο δεν εκτονώθηκε μπροστά στις κάμερες αλλά είχε και συνέχεια όταν έπεσαν οι διαφημίσεις...





Οταν οι παρουσιαστές και οι υπόλοιποι καλεσμένοι του είπαν ότι έκανε λάθος και ότι ο Γιάννης Κεφαλογγιαννης που εννοούσε με τα όσα είπε περί καταδίκης δεν είναι πατέρας του ευρωβουλευτή της ΝΔ ο κ. Κατρούγκαλος απτόητος απάντησε ε εντάξει και τι έγινε θα βγω να ζητήσω συγνώμη και μετά θα πω ότι αυτός ο Κεφαλογιάννης είναι διαπλεκόμενος. Μα έχει πεθάνει ο άνθρωπος του έλεγαν οι υπόλοιποι στο τραπέζι.

Ακούγωντας αυτά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης οργίστηκε ακόμα περισσότερο και είπε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Eχεις 5 λεπτά να φύγεις γιατί θα σε πλακώσω στο ξύλο. Θα μου κλ@@@@ς τα .... του απάντησε ο κ. Κατρουγκαλος και συνέχισε, δεν είσαι απλά ηλίθιος, είσαι πολύ ηλίθιος.



Μάλιστα ο Μανώλης Κεφαλογιαννης ήταν τόσο έξαλλος ώστε έβαλε στο κινητό τηλέφωνο του το χρονόμετρο να μέτρα αντίστροφα για τα 5 λεπτά. Και οι δυο τελικά έφυγαν από το στούντιο βρίζοντας ο ένας τον άλλον βλάκα και ηλίθιο.

Υπενθυμίζεται ότι on air οι δύο καλεσμένοι λόγο στο λόγο, άρχισαν να διαπληκτίζονται και να εκφέρουν βαριές κουβέντες ο ένας στον άλλον. Οι δύο ευρωβουλευτές συγκρούστηκαν όταν ο δεύτερος αποκάλεσε τον πατέρα του Μανώλη Κεφαλογιάννη διαπλεκόμενο.



Ακολουθεί μέρος των επίμαχων διαλόγων

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Λέτε βλακείες όπως βλάκας είστε. Ο πατέρας μου ήταν ο μεγαλύτερος αντιστασιακός σε σχέση με πολλούς άλλους Κρητικούς.

Γιώργος Κατρούγκαλος: Και δεν ήταν διαπλεκόμενος;

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ο πατέρας μου;

Γιώργος Κατρούγκαλος: Και δεν ήταν διαπλεκόμενος; Ούτε εσείς είστε...

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ε, είστε ηλίθιος. Εσείς, ο ανόητος μιλάτε για τον πατέρα μου...



Πηγή: iefimerida.gr



 
Top