Δύο εκατομμύρια ευρώ πήρε ως αμοιβή ο Έλληνας πληροφοριοδότης που διείσδυσε στο καρτέλ της ηρωίνης και έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία στις Αρχές για να ξετυλίξουν το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης...







Η ταυτότητά του είναι επτασφράγιστο μυστικό, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μία κόντρα ανάμεσα στο Λιμενικό και την DEA για το ποιος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση, προκειμένου να καρπωθεί τα κέρδη από την παγκόσμια αυτή επιτυχία. Μεγάλο ερωτηματικό είναι η απουσία της ΕΛ.ΑΣ από την υπόθεση, κάτι που παρατηρείται για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά.



Ο πληροφοριοδότης ζήτησε αμοιβή που αρχικά προκάλεσε ίλιγγο στις Αρχές, ωστόσο μετά από διαπραγματεύσεις το deal έκλεισε με ένα ποσό που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ. Με μία προϋπόθεση: να πάει καλά η δουλειά. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ζήτησε ακόμα να μην υπάρχει πουθενά το όνομά του. Ούτε στη δικογραφία, ούτε να κληθεί στο δικαστήριο σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα».



Ο σιωπηλός μάρτυρας είναι με τέτοιο τρόπο θωρακισμένος, ώστε να μην μπορεί κανείς να φανταστεί ποιος είναι το πρόσωπο που έδωσε στους βαρόνους στο πιάτο των διωκτών τους.



http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top