Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Την ημέρα που οι Χριστιανοί θα πάρουν σοβαρά την πίστη τους,
η επανάσταση θα είναι ασταμάτητη
»
Ernesto «Che» Guevara
...

Τρεις φωτισμένοι ιεράρχες παραδίδουν μαθήματα πολιτισμού, δημοκρατίας, Ανθρωπιάς και Χριστιανισμού στους νέο-αποικιοκράτες της δύσης, τις ΗΠΑ και την αποικία τους "Ευρωπαϊκή Ένωση".

Οι μόνοι που δεν ακούνε, δεν βλέπουν, δεν διαβάζουν... είναι οι νιχιλιστές Βαρθολομαίος-Ιερώνυμος, που η "σκέψη" τους βρίσκεται στη νίκη των ΟυκροΝαζί και την σχισματικής νεοναζιστικής "εκκλησίας" που έστησαν για τον κοκαϊνομανή κλόουν στην Ουκρανία.

Σήμερα... «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται»! Σταυρωτές... Βαρθολομαίος, Ιερώνυμος & ΟΛΟΙ οι Νατοϊκοί "ιεράρχες"!

Με μια έκκληση, σε γλώσσα απλή και κατανοητή, λένε τα πάντα με λόγια που αγγίζουν την καρδιά του κάθε πολίτη αυτού του κόσμου. Λένε, όσα θα έπρεπε να λένε και να πράττουν οι πολιτικοί: Καταργείστε το εμπάργκο εναντίον του Συριακού Λαού!

Έκκληση των Πατριαρχών των Χριστιανικών Κοινοτήτων (Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας - Ορθόδοξος Πατριάρχης Συρίας, Πατριάρχης Μελχιτικςή Ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας): ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

Είναι οι ίδιοι Πατριάρχες που σήμερα, μετά τον φονικό σεισμό, επαναλαμβάνουν για ακόμη μια φορά την έκκληση τους προς την "πολιτισμένη" δύση (ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση), να σταματήσουν τον παράνομο αποκλεισμό και τη λιμοκτονία του Συριακού Λαού.

Να θυμηθούμε, Αύγουστος 2016: Τρεις Πατριάρχες της Συρίας, χαστουκίζουντην υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Για το παράνομο εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας και τη στάση της αποικίας "Ελλάδα":


7 Ιούνη 2022: Η Ε.Ε. κι η αποικία Ελλάδα και με τον Μητσοτάκη... ανανέωσαν το παράνομο φονικό εμπάργκο στη Συρία...
 


«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya * الله يحميكي يا سوريا»!


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top