Μια άλλη διάσταση πέρα από την προφανή που αφορά τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, την αξιοποίησή τους από τη ΝΔ, την αντιπολιτευτική γραμμή και την πολιτική ορθότητα, αναδεικνύει ο νομικός Θανάσης Καμπαγιάννης, σχολιάζοντας την εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Ο κ. Καμπαγιάννης χαρακτηρίζει την παρέμβαση «πρόκληση του βαθέος κράτους», επισημαίνοντας πως «η ιεραρχία της Εισαγγελίας δεν διέταξε προκαταρκτική στις υποκλοπές για την κατασκοπεία σε βάρος της ηγεσίας του στρατεύματος και διατάσσει για δηλώσεις βουλευτή» και δηλώνοντας πως αυτές οι «εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις» δεν θα περάσουν. Παράλληλα, διευκρινίζει ότι αυτά ισχύουν παρότι ο κ. Πολάκης δεν είναι του γούστου του.

Η ανάρτηση Καμπαγιάννη
«Η εισαγγελική παρέμβαση κατά του Π. Πολάκη για την ανάρτησή του, με ερευνώμενα αδικήματα "διέγερση σε βία" και "βία κατά δικαστών", αποτελεί πρόκληση του βαθέος κράτους που δεν θα μείνει αναπάντητη.
Δικαστικά, είναι η πάγια νομολογία των δικαστηρίων που θα απαντήσει και θα γελοιοποιήσει τη συγκεκριμένη δίωξη.
Πολιτικά (που είναι και το πιο σημαντικό), οι εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις της ιεραρχίας της Εισαγγελίας, που δεν διέταξε προκαταρκτική στις υποκλοπές για την κατασκοπεία σε βάρος της ηγεσίας του στρατεύματος και διατάσσει για δηλώσεις βουλευτή, δεν θα περάσουν.
Και αυτό, θα το πούμε ιδίως εμείς που ο Πολάκης δεν είναι και δεν ήταν ποτέ του γούστου μας.
Μαζευτείτε γιατί θα θερίσετε θύελλες».

 
Top