Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Θα παραμείνουμε Άνθρωποι πάση θυσία!...

Ο λεγόμενος "σατανισμός", πέρα κι έξω από τις ερμηνείες ή τις παρερμηνείες που προσδίδονται από όλες τις θρησκείες, θα μπορούσε να διατυπωθεί ως μια στάση ιεροσυλίας και καλλιεργημένα διεστραμμένα συναισθήματα, που συναντάμε κυρίως και στη λογοτεχνία μεταξύ παρακμιακών συγγραφέων.
Για ν' αποφύγουμε τις υπερβολικές κι απλοϊκές προσηλώσεις σε κάθε είδους θρησκευτικές αντιλήψεις όλων των θρησκειών, θα μπορούσαμε να εκφράσουμε την εξής διατύπωση για τον "σατανισμό":
Συνίσταται σε μια ιερόσυλη πρακτική, μια ηθική εξέγερση, ένα πνευματικό όργιο, μια παρέκκλιση που δεν είναι καθόλου ιδανική για όλες τις θρησκείες, αλλά και την κοινωνία, τις παραδόσεις, ήθη κι έθιμα κάθε λαού.

Εννιά πρώτες κυρίες κι ένας κύριος...
Το μεγάλο θεσμικό βήμα, η γιγαντιαία προοδευτική κατάκτηση κι υλοποίηση αυτών των μεγαλειωδών λαϊκών αγώνων για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" έγινε από το ΝΑΤΟ όταν οι σύζυγοι των ηγετών είχαν ανάμεσά τους και τον σύζυγο ενός ηγέτη... 11 Ιούνη 2017, Ο ρατσισμός κι ο ναζισμός, ωχριούν μπροστά στο χθεσινό καρναβάλι!

Είναι σήμερα ένα βασικό συστατικό της πολιτικής της "νέας εποχής", της "νέας παγκόσμιας τάξης", του «Μετανθρωπισμού», δηλαδή της λεγόμενης "4ης Τεχνολογικής Επανάστασης", ή "ψηφιακής επανάστασης" και βασίζεται σε "μια απόλαυση που μετριάζεται από το φόβο". Μια διανοητική πρόκληση στην κοινωνία, που εμφανίζεται ως "δικαιωματισμός", προστασία "ατομικών δικαιωμάτων", έως τις άσεμνες και γκροτέσκες πρακτικές των προκλητικών παρελάσεων όσων επικαλούνται "ελευθερίες" για τα άτομα με ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Ένα συστατικό που εμφανίζεται "πρόοδος", "εκσυγχρονισμός" της κοινωνίας, τόσο από τα νέο-ναζιστικά κινήματα, όσο και για την "αριστερά της εποχής μας", την ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά".
Για τους θρησκευόμενους -όλων των θρησκειών-, συνίσταται στη μη τήρηση των ηθικών εντολών των θρησκειών». Εμφανίζεται, μάλιστα σήμερα από ιεράρχες του καθολικισμού και σχισματικής "ορθοδοξίας" ως "μεταφυσικός σατανισμός", μια αναγκαία ιερή εξέγερση. Ένας αναγκαίος "εκσυγχρονισμός του Χριστιανισμού", που θα επιθυμούσε κι ο Χριστός. Μια εξέγερση του ανθρώπου ενάντια στον Θεό, χάρη στην οποία ο άνθρωπος θα γίνει θεός στη γη.
Έτσι, απέναντι στα νέα ήθη και της λεγόμενης "ορθόδοξης" εκκλησίας των ΟυκροΝαζί, με τη σχισματική πολιτική του "πατριάρχη" Βαρθολομαίου, αξίζει να σημειώσουμε τα νέα ήθη της "νέας ορθοδοξίας" και την βίαια επιβολή "ενότητας παγκόσμιων θρησκειών" για "παγκόσμια θρησκεία", με στόχο τα ήθη κι έθιμα, τις παραδόσεις (πολιτιστικές, κοινωνικές, ενδυμασίας, διατροφής κ.α.π.) των λαών.

Σχετικά με τον "σατανισμό" και τη σχισματική νέα ουκρανική "ορθόδοξη" εκκλησία, την οποία δημιούργησε ο Δημήτριος Αρχοντώνης, πρώην αξιωματικός του Τουρκικού στρατού και σήμερα πατριάρχης Κωνσταντινούπολης, αποφεύγουμε τα σχόλια και παραθέτουμε μια "θεία λειτουργία" αυτής της "εκκλησίας" του παπικού Βαρθολομαίου, ώστε να βγάλει τα συμπεράσματά του ο αναγνώστης:

Τα νέα όπλα των ΟυκροΝαζί για την αντιμετώπιση του Ρωσικού ιμπεριαλισμού... κάτι προς "σατανισμό" οδηγούν κι αυτά;


Η Ουκρανή πρώην σεξολόγος Ολεσίγια Ιλάστσουκ, που διορίστηκε πρεσβευτής της Ουκρανίας στη Βουλγαρία από τον ηγέτη της "Ευρωπαϊκής-Νατοϊκής Αντίστασης" εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, δίνει τον δικό της επιστημονικό αγώνα εναντίον του δικτάτορα Πούτιν, με τη βοήθεια της… βουντού μαύρης μαγείας!
Έτσι, η ίδια ενημερώνει για τον αγώνα της υπέρ της δημοκρατίας με τα "νέα όπλα"! Κι αυτό το νέο υπέρ-όπλο της "πολιτισμένης" δύσης πρέπει πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι Νατοϊκές κυβερνήσεις. Όπου να 'ναι να έχουμε το θάνατο του Πούτιν από τις βελόνες βουντού της πάλαι ποτέ σεξολόγου των ΟυκροΝαζί. Γράφει:
«Τώρα έρχομαι στην κούκλα και της βάζω μια φουρκέτα…
Και γίνεται λίγο πιο εύκολο για την ψυχή να μη σταματήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο και να κάνει τη δουλειά όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται
»
Μήπως η Σακελλαροπούλου θα μπορούσε να ζητήσει εκπαίδευση ειδικών στην αποικία Ελλάδα, για τα νέα όπλα του συντρόφου κοκαϊνομανή κλόουν, ώστε να πάψουν κι οι απειλές από τη Νατοϊκή κι Ευρωπαϊκή μας σύμμαχο Τουρκία;


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top