Στη γη της γενέτειράς του, στο ορεινό χωριό Γρανίτη, στο Νευροκόπι της Δράμας, αναπαύεται από χθες  μεσημέρι ο κυβερνήτης του μοιραίου Phantom F-4 Ευστάθιος Τσιτλακίδης, που έχασε τη ζωή του μαζί με τον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα, κατά τη συντριβή του αεροσκάφους ανοιχτά της Ανδραβίδας.


Στην κηδεία παρέστη πλήθος ανθρώπων από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, αλλά και από τη στρατιωτική ηγεσία. Ανάμεσά τους και ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Αμυνας, στρατηγός εν αποστρατεία, Φράγκος Φραγκούλης.

O φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε αρκετά στιγμιότυπα. Ένα από αυτά δίπλα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία φίλησε στο χέρι...

Η απρόσμενη κίνηση του Φρ. Φραγκούλη προκάλεσε αίσθηση τόσο στην ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και στους παρισταμένους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί την ψυχραιμία του, ο Κυριάκος Βελόπουλος παρακολουθεί με ένα πλάγιο βλέμμα το χειροφίλημα, ενώ ο Μιχάλης Κατρίνης στρέφει έκπληκτος το κεφάλι, παρακολουθώντας τη σκηνή.

Ο Μιχάλης Κατρίνης δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή του
 
Top