Της Ιωάννας Υψηλάντη
Και αυτό το έκαναν! Δεν σταματάνε με τίποτα!
Ένα νέο συμπλήρωμα τροφίμων, ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ, άρχισε να... εμφανίζεται σε προϊόντα, όπως πίτσα, ζυμαρικά και νιφάδες σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σύμφωνα με το διάταγμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  η προσθήκη γρύλων εγκρίνεται για χρήση, σε ένα ευρύ φάσμα τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των δημητριακών, των μπισκότων, της πίτσας, των ζυμαρικών και της σκόνης πρωτεϊνών.
Επιπλέον προστίθενται σκουλήκια σε σκόνη, στα άλευρα.
Στα προϊόντα, που θα περιέχουν αυτά τα εμετικά σκευάσματα, θα οριστεί η ένδειξη "Acheta Domesticus".
Μας κάνουν και χάρη!😂
Η νοθεία των τροφίμων, για μεγαλύτερα κέρδη, χωρίς κόπο, έχει σχεδιαστεί, προ πολλού από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Μάλιστα ο Σβαμπ μας το πέταξε και στα μούτρα, λέγοντας μας, "θα τρώτε σκουλήκια και έντομα και θα σας αρέσουν!"
ΑΠΑΙΤΩ, απ΄ όλα τα κόμματα, αλλά και τις οργανώσεις των καταναλωτών να σταματήσουν ΑΜΕΣΩΣ, αυτήν την αισχρή απόπειρα χειραγώγησης της ανθρώπινης βούλησης, από τους μεγάλους βιομηχανικούς φορείς τροφίμων και σουπερμαρκετάδες! Οποιαδήποτε τέτοια πρόσμειξη να χαρακτηριστεί, ως νοθεία, αφού ΕΙΝΑΙ νοθεία και όποιος παράγει ή όποιο κατάστημα εισάγει τέτοια σιχαμερά σκευάσματα, να διώκεται, σύμφωνα με τον σχετικό νόμο, που θα πρέπει να γίνει ακόμη αυστηρότερος!
Άντε, γιατί πολύ αέρα πήρατε, απ΄την νιρβάνα μας!
Όσο γι΄αυτές τις μαλαγανιές, περί "ελευθέρας επιλογής", βάσει ένδειξης, να τις πείτε στην γιαγιά και στον παππού που θα πρέπει να ψάχνουν τα ψιλά γράμματα, στην σύσταση του προϊόντος!
Τις ζήσαμε κι αυτές τις "ενδείξεις" με τα διάφορα "Ε", που προκαλούσαν καρκίνους.
Δώστε όλα αυτά τα τρόφιμα, στην Ούρσουλα και στον Σβαμπ να δούμε αν θα τα φάνε! Μόνο για τους φτωχούς είστε σίγουροι!
Σιχαμένοι!

 
Top