Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το πρώτο ιταλικό αεροπλάνο με ιατρική βοήθεια για τον...

συριακό λαό προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της Βηρυτού ("απέφυγαν" να προσγειωθούν στη Δαμασκό, ως μερική ένδειξη προσήλωσης στις ΗΠΑ-ΕΕ) και το υποδέχθηκε ο επικεφαλής της Συριακής Αραβικής Ερυθράς Ημισελήνου, Khaled Hboubati.

Η ιταλική ομάδα και το υλικό θα μεταβούν οδικώς στη συνέχεια στη Συρία.

Πρόκειται για 4 ασθενοφόρα και 14 γιατρούς, καθώς και φάρμακα, ιατρικό υλικό, που προσφέρει το μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο-όμιλος San Donato, τα οποία προορίζονται για τη Συριακή Ερυθρά Ημισέληνο, για βοήθεια στους πληθυσμούς στη Συρία.

Σχόλιο: Προσγειώθηκαν στη Βηρυτό κι όχι στη Δαμασκό, λόγω της υποταγής στις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόκειται για βοήθεια ενός ιδιωτικού νοσοκομείου, αλλά η μετάβαση έγινε με ευθύνη του ιταλικού υπουργείου των Εξωτερικών... Ουσιαστικά πλήρης αναγνώριση των Συριακών θεσμών!

Ο ελληνικός λαός ντρέπεται για το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα στην Υπηρεσία των ΗΠΑ!

Η Aρτηρία της ζωής... από τον Λίβανο στη Συρία!7 Ιούνη 2022: Η Ε.Ε. κι η αποικία Ελλάδα και με τον Μητσοτάκη... ανανέωσαν το παράνομο φονικό εμπάργκο στη Συρία...

 

"Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας": ➦  "Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του"!

 

«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya * الله يحميكي يا سوريا»
 
Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top