...κι ο «διακαναλικός» Άδωνις...

Δεν μπορούμε να πούμε αποδείχθηκε εξαιρετικά δραστήριος χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκεπτόμενος – σύμφωνα με όσα μας είπε – 9 διαφορετικές αλυσίδες σούπερ-μάρκετ για το "καλάθι του νοικοκυριού". Εξίσου γρήγορος ήταν όμως και στις «επισκέψεις» του σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δεν είναι μικρό πράγμα να... εμφανιστείς στην prime time του απογεύματος σε δύο δελτία ειδήσεων (ΑΝΤΕΝΝΑ-ΣΚΑΙ). Αφού προηγουμένως έχεις μιλήσει σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό μεγάλης ακροαματικότητας. Οι mediaκες δυνατότητες του υπουργού Ανάπτυξης παραμένουν σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο.

Αυτό που σίγουρα πρέπει να «κοιτάξει» λίγο είναι ο συνδυασμός των επίπλων: High tech πολυθρόνα, έφηβου gamer, που έχει στο φόντο πίνακα με συνάντηση οπλαρχηγών της Επανάστασης του 1821, δεν είναι και ότι πιο ταιριαστό. Εκτός πια αν θέλει να μας δώσει κάποιο υπολανθάνων επικοινωνιακό μήνυμα.

ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ

Στην Αθήνα όπως ξέρουμε από σήμερα η Επιτροπή PEGA, για να προσπαθήσει να βγάλει άκρη με το θέμα των υποκλοπών. Αν προσέξατε το πρόγραμμα των επαφών της επιτροπής θα έχουν συνεχώς συναντήσεις, ενώ ειδικά με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, θα υπάρξει «γεύμα εργασίας».

Να υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση, ελαφρώς στριμωγμένη από την τροπή που έχει πάρει το πράγμα, έχει καταφύγει στις παλιές καλές συνταγές «καλοπιάσματος», δηλαδή τα «τραπεζώματα»;

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ

Συγχαρητήρια επιστολή στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Γιάννη Καραγιαννίδη έστειλε ο Θάνος Τζήμερος. Για ποιο λόγο; Όπως εξηγεί ο ίδιος γιατί «κατέθεσε μήνυση κατά των 28 μαθητών, που «κατέλαβαν» το σχολείο τους». Συμπλήρωσε μάλιστα πως «η πράξη του αποδεικνύει ότι, μέσα στη γενικευμένη σήψη της Δημόσιας Παιδείας, υπάρχουν και εκπαιδευτικοί που τιμούν το λειτούργημά τους και έχουν συναίσθηση της αποστολής τους» αφού «η κατάληψη των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων –τυπική άσκηση “επαναστατικής γυμναστικής” στη Μεταπολίτευση– είναι 100% παράνομη πράξη».

Ο Θ.Τζήμερος ήταν ομολογουμένως συνεπής με τις ακροδεξιές απόψεις που εκφράζει κατά καιρούς. Τις οποίες πιστοποίησε άλλωστε με τον καλύτερο τρόπο όταν επιχείρησε να συμπράξει με το Κ.Μπογδάνο και τον Φ.Κρανιδιώτη. Μόνο που αυτή την φορά «έκλεψε» την δουλειά της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Άλλωστε ο εν λόγω διευθυντής εκπαίδευσης προφανώς δεν λειτούργησε …ενάντια στις κατευθύνσεις του υπουργείου Παιδείας. Αντιθέτως εφάρμοσε την αντίληψη που εξέφρασε πριν δυο μέρες η Νίκη Κεραμέως μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά με την βιομηχανία μηνύσεων εναντίον των εκπαιδευτικών. Όπως είχε πει «εάν ως πολιτεία δεχόμασταν ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί απλά να μην εφαρμόζει έναν νόμο, τότε δεν είμαστε κράτος δικαίου»...

Επισυνδέσεις

news247.gr
 
Top