Σε άλυτο μυστήριο εξελίσσεται η εξαφάνιση γνωστής επιχειρηματία και εκατομμυριούχου στην Τουρκία, από την στιγμή που τα ίχνη της χάθηκαν σε κρουαζιέρα που είχε πάει με τον σύντροφό της και άλλους φίλους της.

Πρόκειται για την Ντιλέκ Ερτέκ, ιδιοκτήτρια της τουρκικής αντιπροσωπείας της παγκοσμίως γνωστής φίρμας κοσμημάτων Tiffany που στις 25 Οκτωβρίου και ενώ ταξίδευε με κρουαζιερόπλοιο που έπλεε ανοιχτά της κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά της Ταϊτής της Γαλλικής Πολυνησίας στον Ειρηνικό Ωκεανό φέρεται να έπεσε από το 11ο κατάστρωμα.

.


Άφαντος ο σύντροφός της

Πληροφορίες ανέφεραν πως μαζί της, κατά την εξαφάνισή της, ήταν και ο Ελβετός 74χρονος σύντροφός της (αναφέρεται με τα αρχικά Α.F. στον τουρκικό Τύπο) και όπως επισημαίνει η Daily Sabah ήταν αυτός που ενημέρωσε τις αρχές για το ”ατύχημα” αλλά με καθυστέρηση 18 ωρών, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ταϊτή.

Αμέσως άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό της 71χρονης γυναίκας αλλά μέχρι σήμερα είναι άκαρπες ενώ ο συνοδός της ανακρίθηκε από τις αρχές και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.


Επέστρεψε στην Ελβετία όπου εργαζόταν ως αρχιτέκτονας και έκτοτε, σύμφωνα με την Hurriyet τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί. Πάντως, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, όλοι όσοι βρίσκονταν μαζί της θεωρούνται ύποπτοι για την εξαφάνισή της.



 
Top