Είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξης, αλλά μετά από μόλις έξι χρόνια ζει και εργάζεται στη Λαυρεωτική! - Η εμμονή του στο σεξ και στα ερωτικά βοηθήματα


Τεράστια ανησυχία έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα της Λαυρεωτικής, η είδηση ότι αποφυλακίστηκε παιδεραστής που είχε συλληφθεί και φυλακιστεί επειδή βίαζε παιδιά στο λευκό βαν του!


Συναγερμός έχει σημάνει και στην αστυνομία, καθώς ο 46χρονος σήμερα άνδρας κυκλοφορεί στη Λαυρεωτική και μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, αναφέρεται συνεχώς σε σεξουαλικές διαστροφές.

Ο 46χρονος είχε καταδικαστεί το 2018 από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για δύο βιασμούς ανηλίκων και μία απόπειρα σε 25 χρόνια κάθειρξης (και χρηματικό ποινή 120.000 ευρώ), αλλά μετά από μόλις έξι χρόνια στη φυλακή, είναι πλέον ελεύθερος!Η διεστραμμένη δράση του είχε αποκαλυφθεί το 2015, όταν συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στον Κορυδαλλό να βάζει στο βαν του ένα 13χρονο αγόρι που είχε παγιδέψει μέσω Facebook.

Αφότου συνελήφθη και δόθηκαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, αποκαλύφθηκε ότι είχε βιάσει μια 14χρονη στο Περιστέρι και έναν 15χρονο στη Ναύπακτο και τα δύο παιδιά μέσα στο ίδιο βαν.


Στην προκλητική του απολογία, ο δράστης είχε υποστηρίξει ότι δεν βίασε τα παιδιά, αλλά έκαναν σεξ μαζί του με τη θέλησή τους!

Όπως αναφέρει σήμερα το ρεπορτάζ, κάτοικοι της Λαυρεωτικής τον τελευταίο μήνα πρόσεξαν ότι έχει αρχίσει και προσεγγίζει παιδιά και μάλιστα τους λέει πως θέλει να ντυθεί… Δρακουμέλ και εκείνα Στρουμφάκια.

Επίσης, έχουν υπάρξει αναφορές πως ο βιαστής παιδιών βρισκόταν με τη μηχανή του έξω από μαγαζί που είχε πάρτι Γυμνάσιο της περιοχής.

Ο βιαστής με το λευκό βαν

Η εμμονή του στο σεξ και στα ερωτικά βοηθήματα

Ο κ.Δημήτρης, κάτοικος της Λαυρεωτικής, μίλησε στο Mega για την αναστάτωση που επικρατεί και το πώς κατάλαβαν ποιος είναι ο βιαστής:


«Έχουμε σοκαριστεί, η κοινωνία είναι ανάστατη. Έτυχε να γνωρίσω αυτόν τον κύριο στο καφενείο και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και συχνές οι αναφορές στην Ταϊλάνδη. Αυτό ήταν κάτι που ξέφευγε από τις συνηθισμένες ανδρικές κουβέντες. Αυτό μας ώθησε μαζί με τους άλλους που ήμασταν στην παρέα, να ερευνήσουμε το όνομά του στο διαδίκτυο. Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό. Ο άνθρωπος αυτός, αν μπορούμε να τον πούμε άνθρωπο, είναι ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 (πρωτόδικα) και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας, όπως μας είπε και ο ίδιος. Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία και μας είπαν ότι έχουν το νου τους και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι … Πώς προστατεύουμε εμείς την κοινωνία μας;».

Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, ερωτώμενη για το πώς γίνεται αυτός ο άνθρωπος να είναι έξω μετά από μόλις έξι χρόνια, απάντησε:

«Τα μαθηματικά σε αυτή την περίπτωση δεν βγαίνουν … Να θυμίσουμε το νόμο Παρασκευόπουλου του 2015 που είχε ως στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών και μάλιστα χωρίς κανένα κριτήριο … Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο ως λόγο για την αποφυλάκισή του».
 
Top