«Κυβερνητικό κέντρο παρακολουθούσε υπουργούς και επιχειρηματίας. “Φωτογραφήθηκαν” υπουργοί όπως ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης και πλήθος παραγόντων του ποδοσφαίρου» ήταν στη λίστα που δημοσιεύτηκε, σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον RealFM για το δημοσίευμα του Documento.

«Ο Βρέντζος συνέδεσε τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τα όσα περίεργα συμβαίνουν στην ΕΠΟ. Τα συνέδεσε με την υπόθεση των υποκλοπών και τον πρώην ΓΓ του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη» σχολίασε ο δημοσιογράφος.

«Μία ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη πάντως σίγουρα βαριά και δηλητηριασμένη στην πολιτική ζωή τις τελευταίες εβδομάδες και ιδίως τελευταία μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που χρεώνει στον ίδιο τον πρωθυπουργό παρακολουθήσεις κορυφαίων υπουργών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και πολιτικών αντιπάλων. Τον κ. Βαξεβάνη δεν τον θεωρώ δάσκαλο της αντικειμενικής δημοσιογραφίας. Αν οι αποκαλύψεις του είναι στοιχειοθετημένες θα φανεί. Αν οι αποκαλύψεις είναι αληθινές θα φανεί. Ομως αποκάλυψε τη λίστα Λαγκάρντ και για την υπόθεση Novartis που κατηγορήθηκε ότι έστηνε δημοσιεύματα απαλλάχθηκε πλήρως από τη Δικαιοσύνη» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 
Top