ο κύριος Μάξιμος


Το προεδρικό θύμισε videoclip με τα Ημισκούμπρια


«Κατ’ ιδίαν συνάντηση της Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του κυρίου Παύλου Κοτσώνη με τον Βασιλιά Willem-Alexander και την Βασίλισσα Máxima της Ολλανδίας»


Αυτή ακριβώς ήταν η αναφορά στο επίσημο πρόγραμμα της προεδρίας για την επίσης επίσημη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στο προεδρικό μέγαρο.

Το ποιος τώρα είναι ο Παύλος Κοτσώνης και με ποια θεσμική ιδιότητα εκπροσώπησε την πατρίδα μας κατά τις συνομιλίες με το βασιλικό ζεύγος, είναι ένα ερώτημα που θα απαντήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος.

Επί του παρόντος, το σχέδιο Μητσοτάκη για την απόλυτη γελοιοποίηση του θεσμού της προεδρίας της δημοκρατίας, συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, η αποπομπή του Προκόπη Παυλόπουλου και η τοποθέτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην συγκεκριμένη θέση είχε ακριβώς αυτό τον σκοπό.

Σιγά μην άφηνε ο Κυριάκος κάποιον που θα μπορούσε να επισκιάσει το μεγαλείο του στην συγκεκριμένη θέση. Ακόμα χειρότερα, σιγά μην απεμπολούσε ο Κυριάκος τον τίτλο του «πρώτου κυρίου» και η Μαρέβα τον τίτλο της «πρώτης κυρίας», που έλεγε και ο Πομπέο…

Δεν υπάρχει λοιπόν «πρώτη κυρία» στο προεδρικό. Μόνον ο Παύλος Κοτσώνης ο οποίος είναι και δυο μέτρα άντρας; Εξού και το προσωνύμιο «Παυλάρας».
Ο Παύλος Κοτσώνης στο Προεδρικό
Το στιγμιότυπο λοιπόν με τον γνωστό επιχειρηματία ο οποίος εισήλθε στο προεδρικό με σαγιονάρα και χαιρετάει τον Παύλο Κοτσώνη, απεικονίζει τη γενικότερη εικόνα του προεδρικού τα τελευταία χρόνια.

Είναι πραγματικά μία εικόνα που κάνει ακόμα και βίντεο κλιπ από τα Ημισκούμπρια να μοιάζει με μοντέλο τήρησης πρωτοκόλλου.

«Βάζω σαγιονάρα, και πάω στον Παυλάρα»…
 
Top