Aποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τους βιασμούς και τις σεξουαλικές κακοποιήσεις τριών παιδιών στα Πετράλωνα από τον πατέρα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατηγορούμενοι για την υπόθεση αυτήν είναι:Πατέρας
Αδελφός πατέρα
Σύντροφος και υπάλληλος πατέρα (γυναίκα)
Συνεργάτιδα του πατέρα (γυναίκα)
Σύζυγός της (άντρας)
Φίλος πατέρα (άντρας)
Φίλος πατέρα (άντρας)
Γυναίκα με άγνωστη σχέση
Αλλοδαπός υπάλληλος πατέρα (άντρας)
Αλλοδαπός υπάλληλος πατέρα (άντρας)

Τι λέει ο αδερφός του πατέρα που κατηγορείται για βιασμούς των παιδιών του

Μιλώντας στο «Live News» του MEGA, ο αδερφός του πατέρα των παιδιών που κατηγορείται για ομαδικούς βιασμούς, πάρτι οργίων και σεξουαλικές κακοποιήσεις με θύματα τα ίδια του τα παιδιά, λέει:

«Αυτή η υπόθεση είναι καθαρά θέμα του αδελφού μου και της πρώην συζύγου, το κάνει καθαρά για εκδίκηση. Έχει γίνει πια και της μόδας αυτό μου φαίνεται. Τον αδελφό μου τον έχει διαλύσει οικονομικά, τον έχει τσακίσει οικονομικά καταρχήν. Ενώ το παιδί είχε μία δουλειά, πάλευε νύχτα μέρα.

«Εγώ το είχα καταλάβει πολλά χρόνια πριν και του είχα επισημάνει: ‘Άσε την κοπέλα, δεν κάνει για εσένα’, αλλά δυστυχώς δεν άκουσε. Το παιδί το έχουν δει και ψυχίατροι, δεν έχουν βρει κανένα εύρημα, αν υπάρχει τίποτα… Είναι καθαρά εκδίκηση.

«Και ο εισαγγελέας το έχει καταλάβει και η ανακρίτρια το έχει καταλάβει. Τα παιδιά είναι μιλημένα κύριέ μου, πολύ απλά. Καταρχήν η μεγάλη η κόρη έπεσε σε μεγάλες αντιφάσεις στην ανακρίτρια γιατί στην αρχή έδωσε κατάθεση ότι: ‘Από αυτά δεν ξέρω τίποτα’. Και μετά από χρόνια, ξανά όταν έγινε πάλι μας κάλεσαν ‘Ναι’, λέει: ‘Κάτι έγινε κρυφά’.

«Ισχυρίζεται ας πούμε στην κατάθεση το παιδί ότι κοιμόταν και άκουσε θόρυβο και ξυπνάει και βλέπει ‘Είδα τον θείο μου να κάνει σεξ με τον μπαμπά μου’. Ακούστε τι είπαν στο παιδί. Τώρα να σε βγάζουνε δηλαδή παιδεραστή του αδελφού σου; Δεν έχω πειράξει ποτέ μυρμήγκι στη ζωή μου, δεν έχω μαλώσει ποτέ με κανέναν, ποτέ. Και οι άλλοι 17 που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους θα ζητήσουν τρελές αποζημιώσεις».



Τι είπαν οι ψυχίατροι που εξέτασαν τον 17χρονο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα όσα φρικιαστικά συνέβαιναν με τρία ανήλικα παιδιά στα Πετράλωνα που βιάζονταν από τον ίδιο τους τον πατέρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 17χρονος πέρασε από ψυχιατρικές εξετάσεις, με τους ειδικούς να δηλώνουν πως έχει «φυσιολογική νοημοσύνη».

Πιο συγκεκριμένα, από τον Νοέμβριο του 2013 έως τον Δεκέμβριο του 2020, ο 17χρονος εξετάστηκε από 7 ειδικούς οι οποίοι συμφώνησαν στο εύρημα ότι έχει «φυσιολογική νοημοσύνη».

Επιπλέον, οι ειδικοί το ίδιο διάστημα βρήκαν: άγχος, θυμό, αδυναμία συγκέντρωσης.

Το διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Δεκέμβριο 2020, ο 17χρονος εξετάστηκε από τρεις ειδικούς, δύο από τους οποίους συμφώνησαν ότι βίωσε εξαιρετικές ψυχοτραυματικές εμπειρίες

Μία διαφώνησε και έκανε λόγο για αλληλοαναιρούμενες κρίσεις και ανέφερε ότι είναι αμφίβολο αν έχουν συμβεί οι βιασμοί.



Νομικός σύμβουλος 22χρονης: «Ο 17χρονος είδε τον πατέρα του σε κοντινή απόσταση»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το νέο περιστατικό βιασμού ανηλίκων στα Πετράλωνα από τον ίδιο τους τον πατέρα.
Όπως είπε ο Σπύρος Χαριτάτος, νομικός σύμβουλος της 22χρονης, μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας, ο 17χρονος σήμερα γιος, που φαίνεται να έχει υποστεί και τη μεγαλύτερη φρίκη από τον ίδιο του τον πατέρα, του κατήγγειλε ότι παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχει πάρει κατά του πατέρα του, τον είδε τις προηγούμενες μέρες κοντά στα περιβάλλοντα που διαβιεί και εκπαιδεύεται.

«Είδε ένα πρόσωπο και αναγνώρισε τη φυσιογνωμία του πατέρα του. Μου είπε ότι έχει και αποδεικτικό υλικό. Κινούνταν στην περιοχή κοντά σε χώρους του σχολείου και της οικίας του (σ.σ. 17χρονου)».

«Να σταμάτησε τώρα γιατί θα περάσουμε σε δραστικά μέτρα», είπε ο Σπύρος Χαριτάτος.
 
Top