Στις 9 Ιανουαρίου 2023 προσδιορίστηκε η δίκη για τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας με κατηγορούμενη τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, παραπέμφθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για δύο βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες.
Οι δικαστές, ακολουθώντας και την πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Νούλη, έκριναν πως η κατηγορούμενη τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας που της αποδίδονται με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου την ερχόμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου απολογείται στην ανακρίτρια και για τη δεύτερη ανοιχτή δικογραφία σε βάρος της που αφορά τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για την οποία αμέσως μετά η δικαστική λειτουργός και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση. 
Top