Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η εν λόγω κυρία της φωτογραφίας είναι 95 ετών και περιβάλλεται από «ηγέτες» που έχουν... εισέλθει στη Βρετανία χωρίς καραντίνα, δεν φορούν μάσκες και δεν ενδιαφέρονται για κοινωνικές αποστάσεις.
Δηλαδή οι εν λόγω «ηγέτες» δεν τηρούν τίποτα απ' όσα επιβάλουν στους πολίτες των χωρών τους, πάντα για το καλό των πολιτών.
Είναι επακριβώς ο τρόπος με τον οποίο οι «ελίτ» κατουρούν στα κεφάλια των σκλάβων τους!

 
Μπορούν να κατουρούν στα κεφάλια των σκλάβων τους, μιας και το πραγματικό, μεγάλο αφεντικό στη σύνοδο των G7 ήταν η Φάιζερ, που επισήμανε στους υπαλλήλους της «ηγέτες» ότι "η πανδημία με τα εμβόλια ένωσε τις ανεπτυγμένες χώρες" και πως "θα τους βοηθήσει με τη δωρεά μερικών εκατομμυρίων εμβολίων". Βέβαια, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρξουν οι ανάλογες περικοπές ποσοστών από τις "νόμιμες" προμήθειες των «ηγετών».
 
Τις ίδιες ώρες στο Λενινγκράντ (Αγία Πετρούπολη) τα στάδια ΄στενάζουν... είναι γεμάτα, χωρίς μάσκες, χωρίς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς... Μάλλον ο δικτάτορας Πούτιν θέλει στα πρότυπα του Στάλιν, να εξολοθρεύσει το λαό του, ή ο "αόρατος εχθρός" δεν επιλέγει χώρες του "κακού"...

 «Κάτι σάπιο υπάρχει στην Δανιμαρκία», μονολογεί ο Δανός πρίγκηπας Άμλετ (Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, "Η Τραγική Ιστορία του Άμλετ, Πρίγκιπα της Δανιμαρκίας", 1602)
 
Top