Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, με ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Όπως οι αστυνομικοί ρεπόρτερς τονίζουν, η υπόθεση αυτή θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου οι Αρχές να καταλήξουν στο πραγματικό κίνητρο του δολοφόνου της Κάρολαϊν.

Όπως χαρακτηριστικά λένε «η υπόθεση έχει ζουμί», με το σενάριο εμπλοκής τρίτου προσώπου στη ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο, παρά το γεγονός πως επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό στην όλη υπόθεση, ειπώθηκε δια στόματος Πάνου Σόμπολου, ο οποίος μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ποινή που αναμένεται να επιβληθεί στον δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.
«Αν δεν αλλάξει η υπάρχουσα νομοθεσία, ο Αναγνωστόπουλος θα μείνει 8 με 10 χρόνια στη φυλακή και μετά θα είναι έξω. Πρέπει να αλλάξει ο νόμος και ως προς την επιβολή των ποινών αλλά και ως προς την έκτιση των ποινών», είπε φανερά φορτισμένος ο έμπειρος αστυνομικός ρεπόρτερ, καθιστώντας σαφές πως η υπόθεση αυτή θα εξοργίζει για πολύ καιρό ακόμα την κοινή γνώμη.


 
Top