Στο περιοδικό «ΟΚ» έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε για τα πάρτι που έκανε κάποτε στη βίλα του στη Μύκονο.  

Μου έχουν περιγράψει μια εικόνα: Στα φημισμένα καλοκαιρινά καλέσματα που έκανες στη βίλα σου στη Μύκονο υποδεχόσουν τον κόσμο και κάποια στιγμή άφηνες το πάρτι και αποσυρόσουν στο δωμάτιό σου για να ξεκουραστείς, ενώ το πάρτι συνεχιζόταν μέχρι το ξημέρωμα. Ισχύει;
Ναι, ισχύει. Και ξυπνούσα το πρωί για να φάμε μακαρονάδα με τους φίλους μου στη βεράντα. Έκανα δύο πάρτι κάθε καλοκαίρι. Το πρώτο, το «Welcome, Summer», γινόταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και είχε περισσότερους Έλληνες καλεσμένους.
Στη Μύκονο έμενα περίπου ένα μήνα και στο ενδιάμεσο ταξίδευα στην Κρήτη, την Πάτμο, ενώ γύριζα στη Μύκονο στα τέλη Αυγούστου, οπότε και γινόταν το δεύτερο πάρτι του καλοκαιριού, το «Goodbye, Summer», που είχε περισσότερους ξένους καλεσμένους. Ήμουν ο «Σκορπιός» της εποχής, όπου στο πάρτι μου είχα 2000 καλεσμένους, με 2-3 Djs και catering με φαγητά και ποτά, όλα δωρεάν ασφαλώς, και όλοι περνούσαν υπέροχα.
Εκεί γίνονταν επαγγελματικά deals και πολλές γνωριμίες. Θέλω όμως να σημειώσω πως εγώ στη Μύκονο δεν ήμουν για να κάνω πάρτι, αλλά γιατί είχα τρία μαγαζιά, ένα με έπιπλα και δύο με ρούχα. Είχα μια βιτρίνα στον κόσμο, δεν περνούσα απαρατήρητος επιχειρηματικά. Μοιραζόμουν τις γνώσεις μου, ήμουν εισαγωγέας και έδινα ρούχα σε όλη την Ελλάδα. Εγώ τα πλήρωνα στην αρχή και περίμενα να με πληρώσουν.

Μέχρι που ήρθε η φυλακή. Υπήρξαν σχέσεις που χάλασαν όταν έσβησαν αυτά τα κοσμικά φώτα;

Ναι, χάλασαν πολλές σχέσεις, αλλά αυτά συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι κακοί, αλλά οι σχέσεις χαλάνε λόγω των συνθηκών. Αυτό κατάλαβα με την πάροδο των χρόνων. Είμαι φουτουριστικός άνθρωπος. Θέλω να πηγαίνω μόνο μπροστά.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως πουλήθηκε η βίλα σου στη Μύκονο. Ήταν κάτι που σε στεναχώρησε;
Σε τιμή οικοπέδου Ελευσίνας, για 1.9 εκατομμύριο ευρώ. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Το είχα νοικιασμένο σε κάποιους που ούτως ή άλλως δεν μου έδιναν το ενοίκιο. Η Μύκονος δεν είναι για μένα αυτό που ήταν, αλλά χαίρομαι που νέοι άνθρωποι ανακαλύπτουν τη δική τους Μύκονο.


 
Top