Ποια ήταν άραγε η σχέση του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν, με την οικογένειά του; 

Πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά την κυνική ομολογία του συζυγοκτόνου έκαναν λόγο για ρήξεις στη σχέση του με τους γονείς του, δεδομένου ότι η μητέρα του είδε τη μικρή Λυδία για δεύτερη φορά στη ζωή της όταν παρέλαβε το μωρό μετά την άφιξη της αστυνομίας στη μεζονέτα της φρίκης στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, η δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε ανάμεσα στις οικογένειες της Καρολάιν και του Αναγνωστόπουλου για την επιμέλεια του ενός έτους παιδιού, «μαρτυρά» ότι ο καθ’ομολογία δολοφόνος δεν είχε καλές σχέσεις με την οικογένειά του.


Αυτό αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της επιμέλειας του μωρού: «Μάθαμε ότι η μητέρα του Μπάμπη δεν είχε καλές σχέσεις με τον Μπάμπη» δήλωσε ο Θανάσης Χαρμάνης μετά το αίτημα της οικογένειας της Κάρολαϊν να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια του μωρού. Επιπλέον, ανέφερε ότι η μητέρα του Αναγνωστόπουλου τη μέρα που κλήθηκε στο σπίτι να παραλάβει το μωρό, δήλωσε ότι «είναι η πρώτη φορά που αγκαλιάζω το παιδί».

Από πλευράς του ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης διέψευσε την ρήξη στις σχέσεις του 33χρονου με την οικογένειά του, ωστόσο δεν γνώριζε να απαντήσει αν η μητέρα του πιλότου βοηθούσε το ζευγάρι κρατώντας τη μικρή Λυδία.
 
Top