Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη και όχι μόνο στην Ελλάδα, από την επίθεση με βιτριόλι ιερέα στην Μονή Πετράκη, κατά μητροπολιτών.  

Όλοι προσπαθούν να εξηγήσουν αυτή την εγκληματική πράξη ενώ ο ίδιος χθες οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο καθώς έρχονται στο φως πληροφορίες σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του. Το ερώτημα πάντως είναι, ποιοι τον κάλυπταν τόσα χρόνια και γιατί στην ακραία και έκνομη δράση του. .

Ανάρτηση – φωτιά του εγκληματία ιερέα
Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία», ο ιερωμένος είχε κάνει αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Facebook, στις οποίες έκανε αναφορά για «κατάθλιψη». Στις 14 Απριλίου έγραψε στο προφίλ του: «Εμείς οι Σερραίοι όταν δίνουμε τον λόγο μας, τον κρατάμε. Κάτω από τα φουστάνια που λέτε κάποιοι, φοράμε παντελόνια. Ας βγει η απόφαση και τότε δεν θα μιλήσω με λόγια αλλά με πράξεις. Πάντοτε ήμουν πάπλωμα για όλους. Ήρθε η ώρα όμως να μιλήσω, γιατί δεν γνωρίζετε τι γίνεται στην Εκκλησία από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Και εγώ θα μιλήσω με αποδείξεις. Και τότε θα δείτε. Θα τρανταχθεί όλη η Εκκλησία».

Εκφράσεις όπως «φουστάνια», ήμουν «πάπλωμα για όλους» και «θα τρανταχτεί όλη η εκκλησία», παραπέμπουν σε κάποιου είδους ροζ «εκβιασμό»...
 
Top