Αυτοκτονία επιβεβαιώνουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Πάντως  η σορός του Σταύρου Δογιάκη φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, μια στο στήθος και μία στο κεφάλι κι αυτό δημιουργεί απορίες. Το τραύμα στο στήθος είναι διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να προκληθεί θάνατος στη συνέχεια, από αιμορραγία. Το δεύτερο τραύμα από όπλο ήταν στο κεφάλι και αυτό που επέφερε τον ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα του – όπως όλα δείχνουν – αυτόχειρα Σταύρου Δογιάκη. Το σημείωμα βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, το smart με το οποίο μετέβη στην περιοχή όπου έβαλε τέλος στη ζωή του, έχει πιο απολογητικό ύφος -για την πράξη του- και φέρεται να ζητά συγγνώμη από τον αδελφό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε την Τρίτη νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή.Ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι.

Τι αποκαλύπτει φίλος του επιχειρηματία
Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν από την αυτοκτονία του επιχειρηματία και συνδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρου Δογιάκη.

Όπως αποκαλύπτει φίλος του, ο οποίος είχε πρόσφατα συναντήσει τον επιχειρηματία, δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι ενώ ετοιμαζόταν να ανοίξει και νέο κατάστημα στο οποίο είχε επενδύσει πολλά λεφτά.

«Σκεφτείτε μόνο ότι δεν άγγιξε ούτε τα μακαρόνια που σερβιρίστηκαν στο τραπέζι, δείγμα του πόσο πολύ πρόσεχε την διατροφή του. Πείτε μου λοιπόν, άνθρωπος που έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, προσέχει τι θα φάει το προηγούμενο βράδυ; Κάτι δεν κολλάει σε αυτή την ιστορία» αναφέρει ο φίλος του (στο protothema.gr), που παρευρέθηκαν μαζί σε γάμο κοινού φίλου.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι ο Σταύρος Δογιάκης, ήταν έτοιμος να ανοίξει τα επιχειρηματικά του φτερά, έχοντας αποφασίσει με τον αδερφό του να απεμπλακεί από την ταβέρνα «Κρητικός».


 
Top