Το ημερολόγιο που διατηρούσε η 20χρονη Καρολάιν έμελλε να αποκαλύψει στους αστυνομικούς την αλήθεια γύρω από τη δήθεν ονειρική σχέση του ζευγαριού. Ένας γάμος που κινδύνευε να διαλυθεί ανά πάσα στιγμή και ο μόνος λόγος που διατηρήθηκε ήταν τα κοινωνικά στερεότυπα τα οποία κρατούσαν δεμένη την άτυχη κοπέλα στην «κακή» σχέση της με τον 32χρονο πιλότο. Η αγάπη της για εκείνον αλλά και ο φόβος της πως το μωρό της θα μεγάλωνε χωρίς και τους δύο γονείς του, εγκλώβιζε την 20χρονη Καρολάιν σε ένα γάμο που την έκανε κάθε μέρα και περισσότερο δυστυχισμένη.

Στο κρυπτογραφημένο ημερολόγιο του θύματος, περιγράφονται με λεπτομέρειες οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το 'χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

Σε άλλο σημείο, η Καρολάιν αναζητά την αιτία των προστριβών της με τον σύζυγό της στα ορμονολογικά της προβλήματα που πιστεύει ότι αυτά τη βασανίζουν. «Χθες τσακωθήκαμε με τον Μπάμπη γιατί λόγω των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δεν μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δεν το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δεν σημαίνει ότι αφορά εκείνον».Οι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται πως ήταν συχνοί. Στις 30.12.19 η Καρολάιν αναφέρει: «Σήμερα τσακώθηκα με τον Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό… Τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση... Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά».

 Σε άλλη σημείωση με ημερομηνία 31.12.19 γράφει: «Τσακώθηκα με τον Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε την πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με τον Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Η 20χρονη, όπως μαρτυρά το ημερολόγιό της, είχε πάρει την απόφαση να χωρίσει, ένα χρόνο τουλάχιστον πριν τη δολοφονία της. Στις 3 Ιουλίου του 2020 η άτυχη κοπέλα σημειώνει: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στον Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι... Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα... Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».

Την ένταση που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι, παραδέχτηκε και ο πιλότος στις προανακριτικές καταθέσεις του, λέγοντας πως κάποια στιγμή παραλίγο να χτυπούσε το μωρό. Ο ίδιος, όπως ισχυρίστηκε, λέει ότι προσπάθησε να ηρεμήσει την Καρολάιν, εκείνη τους έδιωχνε, ενώ όταν εκείνος άφησε το μωρό δίπλα της η Καρολάιν με τα δυο της χέρια το πέταξε στο λίκνο που υπήρχε δίπλα λέγοντας ότι δεν θέλει το μωρό δίπλα της. Της είπε λέει ο Μπάμπης δυο τρεις φορές «τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις».
 
Top