Πρωτοφανείς εικόνες με ένα άνευ προηγουμένου κυνηγητό από δεκάδες άτομα εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας... 

Σύμφωνα με το Cretalive, το οποίο επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες και αστυνομικές πηγές, το εξαγριωμένο πλήθος που αποτελείτο από νεαρά άτομα πήρε στο κυνήγι δύο Παλαιστινίους, καθώς ο ένας από αυτούς φέρεται να παρενόχλησε μια κοπέλα.

Ένας μάλιστα από τους κυνηγημένους αλλοδαπούς, προκειμένου να γλιτώσει από τους εξαγριωμένους νεαρούς, βρήκε καταφύγιο σε μια επιχείρηση εστίασης, ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει στους γύρω δρόμους.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι αφού ηρέμησαν τους… κυνηγούς, προσήγαγαν τον Παλαιστίνιο που είχε κρυφτεί στο κατάστημα. Την ώρα ωστόσο της προσαγωγής του, το συγκεντρωμένο πλήθος δεν δίστασε να τον γιουχάρει, αλλά και να του πετάξει διάφορα αντικείμενα, όπως μπουκάλια.

Μετά την αποχώρησή του πάντως για το τμήμα, τα πνεύματα ηρέμησαν. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως δεν έχει διευκρινιστεί αν κατατέθηκαν μηνύσεις για το περιστατικό από κάποια πλευρά.
 
Top