Η Διοίκηση  ΓΚΙΚΑ γνωρίζει ποιος είναι ο Διοικητικός παράγοντας; Και τί θα κάνει για αυτό;

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
Ως Σύλλογος είμαστε υποχρεωμένοι να στεκόμαστε σθεναρά απέναντι σε αλαζονικές συμπεριφορές που προσβάλλουν την υπηρεσιακή αλλά και προσωπική αξιοπρέπεια των εργαζομένων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αιγάλεω και μετά από περιστατικό στο οποίο υπήρξαν αυτήκοοι μάρτυρες μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, «Διοικητικός παράγοντας» του Δήμου επικαλούμενος την στενή του συνεργασία με την Διοίκηση του Δήμου, απαίτησε με ύφος επιτακτικό και αλαζονικό από τους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας να σβήσουν κλήση που του βεβαίωσαν για παράνομη στάθμευση πάνω σε πεζοδρόμιο.
Παρά το γεγονός πως οι συνάδελφοι της Δημοτικής Αστυνομίας με χαρακτηριστική ψυχραιμία και επαγγελματισμό του γνωστοποίησαν την προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να καταθέσει το αίτημά του και να εξεταστεί από την Υπηρεσία, ο «Διοικητικός παράγοντας» με χαρακτηριστικά απαξιωτικές εκφράσεις όπως «εγώ θα συνεχίζω να παρκάρω το αυτοκίνητο στο ίδιο ακριβώς σημείο για να ξέρετε ποιον γράφετε», «εγώ θα σβήνω τις κλήσεις και ας με γράφετε και να δούμε στο τέλος ποιος θα κερδίσει», έφτασε στο σημείο να ζητά με «απειλητικό» ύφος το όνομα του Δημοτικού Αστυνομικού που του βεβαίωσε την παράβαση!!!
Το εντυπωσιακό είναι πως ο «Διοικητικός παράγοντας» πραγματοποίησε τα όσα ανέφερε στην Υπηρεσία παρκάροντας εκ νέου το όχημά του στο ίδιο ακριβώς σημείο πάνω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας να βεβαιώσει ξανά κλήση στο όχημα σύμφωνα και με τις εντολές της Διοίκησης.
Συνέπεια της 2ης κλήσης υπήρξε νέο περιστατικό παρουσία μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου όπου απευθυνόμενος εκ νέου στην Υπηρεσία επίσης με απαξιωτικές εκφράσεις όπως «μυαλό δεν βάλατε» απαίτησε το όνομα τους εργαζόμενου που του βεβαίωσε την κλήση υπονοώντας με σαφή τρόπο συνέπειες για τον εργαζόμενο που έπραξε το υπηρεσιακό του καθήκον.
Επαινούμε καταρχήν τους συναδέλφους της Δημοτικής Αστυνομίας για την ψυχραιμία και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην αντιμετώπιση του περιστατικού, αφού δεν απάντησαν στις προκλήσεις και έπραξαν το υπηρεσιακό τους καθήκον παρά τις «έμμεσες απειλές».
Καταγγέλλουμε όμως το περιστατικό με την ελπίδα πως δεν θα ξαναεπαναληφθεί! Ανάλογες συμπεριφορές που στοχοποιούν και απαξιώνουν συναδέλφους που απλά εκτελούν τα καθήκοντά τους δεν θα γίνουν ανεκτές και θα μας βρουν όλους αντιμέτωπους.
Για το ΔΣ του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Τσούνης Σταματόπουλος Σταμάτης
 
Top