Ενώ τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ένα ακόμη θρίλερ είναι σε εξέλιξη, σχετικά με το περιβάλλον στο οποίο θα μεγαλώσει η κόρη της δολοφονημένης Καρολάιν.  

Ο 32χρονος σύζυγος παρά το αποτρόπαιο έγκλημα ζητεί συνεπιμέλεια, ενώ φαίνεται πως μπορεί να επικαλεστεί τον νόμο που επικυρώθηκε λίγο καιρό πριν από την Βουλή!

Μάλιστα, ο δικηγόρος του, Βασίλης Σπύρου, μίλησε στο OPEN και σημείωσε πως επιθυμία του πιλότου είναι την επιμέλεια του παιδιού που απέκτησε με την άτυχη Κάρολαϊν να αναλάβουν και οι δύο οικογένειες.

«Για να ανατεθεί (σε άλλον) η επιμέλεια πρέπει να γίνουν ασφαλιστικά μέτρα και αυτά τον προβληματίζουν. Τον προβληματίζει και το πώς θα αντιμετωπιστεί αυτό το θέμα διότι βρίσκεται σε ευάλωτη θέση, και λόγω της κατάστασης, και λόγω της επικείμενης απολογίας του. Έχει ακούσει διάφορα τα οποία τον έχουν θορυβήσει πάρα πολύ, όπως ότι το παιδί θα πάει σε ανάδοχη οικογένεια. Αυτά δεν έχουν καμία νομική και πραγματική βάση», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο πελάτης του ενδιαφέρεται για την τύχη του παιδιού του, παρά το γεγονός ότι δολοφόνησε την μητέρα του.

«Παρότι αντιλαμβάνομαι ότι σαν δήλωση θα αντιμετωπιστεί με σκεπτικισμό, στην καλύτερη των περιπτώσεων, και με κακεντρέχεια στη χειρότερη, είμαι σε θέση να υπερασπιστώ την ειλικρίνεια του ισχυρισμού ότι ενδιαφέρεται πολύ για την τύχη του παιδιού. Και να επισημάνω ότι στο μυαλό του Μπάμπη, ως “οικογένεια” ορίζονται και οι δύο οικογένειες των μελών του πρώην ζευγαριού. Παρά το ομολογούμενο από τον ίδιο έγκλημα, δεν έχει χάσει την ιδιότητα του πατέρα», δήλωσε ο κ. Σπύρου.

Παρόλα αυτά, σε ερώτηση ότι το αίτημα είναι οξύμωρο, καθώς ο 32χρονος δολοφόνησε βάναυσα την σύζυγο του, το σκυλί τους, ενώ προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα, ο δικηγόρος απάντησε ότι δεν επιθυμεί να αναφερθεί στο έγκλημα καθαυτό, ούτε στο αν είναι και πόσο είναι ειδεχθές.

«Η ιδιότητα του πατέρα δεν θα παύσει να ισχύει, και το ενδιαφέρον σάς εγγυώμαι ότι είναι ειλικρινές. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει ελευθέρως το αίτημα», συμπλήρωσε στη συνέχεια. 
 
Top