«Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση», επιμένει ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.  

«Ο ανακριτής έχει δουλειά και αν χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις», πρόσθεσε. «Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι», τονίζει αν και επισήμως η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου. 

«Βεβαίως και μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε συνεργός, αλλά δεν χρειάζεται να είναι παρών ο συνεργός στο σημείο του εγκλήματος. Μπορεί να είναι κάποιος ηθικός αυτουργός αλλού. Να μιλάει, να κατευθύνει...Τι συμβαίνει με το τηλέφωνο θα εξερευνηθεί. Δεν οφείλεται το εγκλημα, όπως είπα στην αρχή, στις μεταξύ τους διαφορές. Οι διαφορές βέβαια αυτές υπήρχαν και πιθανόν να οφείλονται σε άλλα πράγματα, σοβαρά, σημαντικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε κι άλλους στην πορεία, αν ψαχτεί καλά το θέμα, κατηγορούμενους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

Μάλιστα ο αξιωματικός κάνει άλλη μια αποκάλυψη: «Υπάρχει κι αλλο ερώτημα... Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;», συμπλήρωσε.
 
Top