Τα προβλήματα κυρίως οικονομικά που έχουν δημιουργηθεί στο OPEN είναι πρωτοφανή.
Η αδυναμία του Ιβάν Σαββίδη να φέρει λεφτά στην Ελλάδα έχει προκαλέσει μεγάλη ασφυξία στις επιχειρήσεις του στην χώρα, ειδικά μάλιστα στον τηλεοπτικό σταθμό Open που έχει ανάγκη άμεσων κεφαλαίων για να στηρίξει νέες παραγωγές και να προετοιμάσει το πρόγραμμα του νέου έτους! Ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν!
Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος της αποχώρησης του Γιάννη Λάτσιου.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στo edolio5 που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, οι επικεφαλής του Σαββίδη στην Ελλάδα συναντήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πριν λίγες μέρες με εκπροσώπους του επιτυχημένου διαδόχου της αυτοκρατορίας Κυριακού, και ήδη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Antenna όπου το αφεντικό του Θοδωρής Κυριακού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει προτείνει το ποσόν των 20 εκατ. ευρώ για την εξαγορά του Open ενώ αναλαμβάνει το σύνολο των υποχρεώσεων που ανέρχονται σε 16 εκατ. ευρώ!

Δηλαδή μιλάμε για μια πρόταση (η καλύτερη που θα μπορούσε να γίνει) συνολικού ύψους 36 εκατ. ευρώ που όπως όμως μας λένε δεν ικανοποιεί την πλευρά Σαββίδη που επιμένει στα 50.000.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι εδώ και καμπόσο καιρό το Open είχε μπει σε συζητήσεις με το Star της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν άγονες και ο μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος φέρεται να αποσύρθηκε όπως έγινε και με τους εφοπλιστές Μπάκο Καϋμενάκη και Εξάρχου.

 
Top