Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα.
Aυτή η γη ανήκει στο λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι... ζωντανοί,
αλλά πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί!

Η μεγαλύτερη κλοπή στην Ιστορία!
15 Μάη... Al Nakba... η ημέρα όπου ο Παλαιστινιακός λαός μεταμορφώθηκε σε ένα "Έθνος Προσφύγων"...

Σαν σήμερα, πριν 75 χρόνια, στις 15 Μάη 1948, οι σιωνιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις ξεκίνησαν τους φόνους, την εκδίωξη των Παλαιστινίων από τα σπίτια τους και τη γη τους. Το αληθινό Ολοκαύτωμα που κάνει το ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ να φαντάζει φιλελεύθερο καθεστώς.

Η Απόφαση 194 της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, που ψηφίστηκε πρώτη φορά στις 11 Δεκέμβρη 1948 κι επαναλαμβάνεται διαρκώς επί 75 χρόνια -όπως ακριβώς εκείνη της κατοχής του 40% της μαρτυρικής μας Κύπρου- μετά την κλοπή της πατρίδας των Παλαιστινίων, διακηρύσσει: Το αναφαίρετο Δικαίωμα των προσφύγων, εκείνων που διέφυγαν τη σφαγή, ή εκείνων που απελάθηκαν, να επιστρέψουν στα σπίτια τους «το συντομότερο δυνατόν».
ΟΗΕ... δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο γελοίο από τον υποτιθέμενο οργανισμό του διεθνούς δικαίου.
Σήμερα, 75 χρόνια από τη Nakba... ο ΟΗΕ αποδεικνύεται ως ο πιο διεφθαρμένος παγκόσμιος οργανισμός -ας σκεφθούμε πως στο Συμβούλιο του ΟΗΕ εναντίον των παράνομων εποικισμών (Παλαιστίνη, Κύπρος...), την Αντιπροεδρία κατέχει το ναζιστικό Ισραήλ...
Η αποικία των ΗΠΑ, η λεγόμενη "Ευρωπαϊκή Ένωση", είναι ο πιο διεφθαρμένος πλασιέ εμπόρων όπλων και δουλικό των ΗΠΑ... πιστός υποστηρικτής των "πελατών"...
Για την Al Nakba... Ημέρα όπου ο Παλαιστινιακός λαός μεταμορφώθηκε σε ένα "έθνος προσφύγων", έχουμε γράψει πολλές φορές και για την Παλαιστίνη ακόμη περισσότερες.
Ενδεικτικά:

«Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει
παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του...»
Γιάννης Ρίτσος
 
Η Ελλάδα δεν νομιμοποίησε ποτέ και δεν αναγνώρισε ΠΟΤΕ το παράνομο ναζιστικό-σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, δεν αναγνώρισε ΠΟΤΕ το ισραηλινό καθεστώς και σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ καλούσε τη διεθνή κοινότητα να εφαρμοστεί το Διεθνές Δίκαιο κι η Παλαιστίνη, με πρωτεύουσά της την Ιερουσαλήμ, να μπορέσει να δεχτεί την επιστροφή των προσφύγων.

Τότε η παγκόσμια κοινότητα υποκλινόταν μπροστά στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, που ΠΟΤΕ δεν αναγνώρισε ως κράτος το Ισραήλ...
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Ανδρέας Παπανδρέου υποδέχεται στην Ελλάδα με τιμές τους αποκλεισμένους στη Βηρυτό Φενταγίν και τον ηγέτη της Παλαιστινιακής Επανάστασης Γιάσερ Αραφάτ (ο ρασοφόρος είναι ο Παπαφλέσσας της Παλαιστινιακής Επανάστασης Αρχιεπίσκοπος Ιερουσαλήμ Ιλαρίων Καπούτσι, που ζούσε εξόριστος στην Ιταλία [Βλέπε σε: Έφυγε ο Παπαφλέσσας της Επανάστασης, αλλά πρόλαβε Λεύτερο το Χαλέπι!]
 
Μάλιστα. την 59η ημέρα της πρωθυπουργίας του με το ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Ανδρέας Παπανδρέου, παρά τη λυσσώδη αντίδραση της τότε Ε.Ο.Κ. (σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση), των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, καλεί στην Ελλάδα τον Γιάσερ Αραφάτ (τότε σύμβολο τρομοκρατίας για τη δύση)!
ΗΠΑ, ΕΟΚ, ΝΑΤΟ... μπροστά στην ανυποχώρητη στάση του Ανδρέα Παπανδρέου -παρά τις χυδαίες απειλές τους- κάνουν ένα βήμα πίσω και προτείνουν στον πρωθυπουργό της Ελλάδας μια μεσοβέζικη λύση: "Αναγνωρίστε την Παλαιστίνη, αλλά ταυτόχρονα το Ισραήλ"... διαμηνύει ο Αμερικανός πρέσβης στον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου εμμένει στην μη αναγνώριση του παράνομου σιωνιστικού καθεστώτος, του ναζιστικού Ισραήλ...Θέτει ως προϋπόθεση αναγνώρισης του Ισραήλ, την εφαρμογή της απόφασης του ΟΗΕ: Ίδρυση Ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους, Επιστροφή των Προσφύγων, πρωτεύουσα η Ιερουσαλήμ!

«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι
σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.»

Σήμερα, μετά από 75 χρόνια δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε! Σήμερα οι σατανάδες συνεχίζουν την Εθνοκάθαρση και Γενοκτονία Παιδιά ενός κατώτερου Θεού! Οι δημοσιογραφικές & πολιτικές τσούλες δεν βλέπουν, δεν ακούνε, δεν διαβάζουν...

Όμως, σήμερα ο Άξονας της Αντίστασης (Ιράν, Συρία, Χεζμπολάχ...) είναι νικηφόρος κι ο πολυπολικός κόσμος αναδύθηκε. Τα όπλα θα φέρουν τη Λευτεριά της Παλαιστίνης από τη σιωνιστική-ναζιστική κατοχή. Η Αντίσταση είναι δυναμωμένη, ξεπέρασε την ένοχη σιωπή των διεφθαρμένων Παλαιστινίων αξιωματούχων, των "συνομιλητών" και μπορεί να απαντάει στους σιωνιστές:

«Χαιρετίζουμε και προσφέρουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στον Άξονα της Αντίστασης, τη Συρία, τον Λίβανο της Αντίστασης με τη Χεζμπολάχ και τη γενναία Υεμένη.
Χαιρετίζουμε επίσης την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, τους Φρουρούς της Ισλαμικής Επανάστασης και τη Δύναμη Κουντς, που βρέθηκαν δίπλα μας, βήμα βήμα, στη μάχη για την Εκδίκηση των Ελεύθερων!
».
Abu Hamza
, εκπρόσωπος των "Ταξιαρχιών Al-Quds", του στρατιωτικού τμήματος του Παλαιστινιακού Κινήματος Ισλαμικής Τζιχάντ

«Η καταπολέμηση του σιωνισμού δεν έχει τίποτα κοινό με τον αντισημιτισμό.
Ο σιωνισμός είναι ο εχθρός των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο,
τόσο σε όποιον είναι Εβραίος, όσο και σ' όποιον δεν είναι
»
Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, "Krasnaya Zvezda" ("Κόκκινο Αστέρι"), 1953
Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top