Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Μετά από 224 ημέρες πολέμου, το Μπαχμούτ απελευθερώθηκε,
από τους...

"μουσικούς" της "Βάγκνερ".
Η πόλη επιστρέφει στην Ρωσία και παίρνει το πρώτο της όνομα: Αρτιόμοφσκ!
Ιωάννα Υψηλάντη: Αρτιόφσκ Λεύτερη! Μπαχμούτ... Τέλος!

Ο Νατοϊκός κοκαϊνομανής των Ουκροναζί αναγνώρισε την απώλεια του B̶a̶k̶h̶m̶u̶t̶ - Αρτιόμοφσκ!

Ρωτήθηκε, μαζί με το αφεντικό του στην Ιαπωνία, εάν το "Μπαχμούτ", δηλαδή το Αρτιόμοφσκ, βρισκόταν ακόμα στα χέρια των Νατοϊκών ουκροναζί κι απάντησε: «Νομίζω ότι όχι»!
Όμως, η ομολογία της ήττας της περί πολλού Νατοϊκής υπεροπλίας, από έναν ιδιωτικό στρατό κι όχι από τις δυνάμεις της Ρωσικής Αρκούδας, αλλά και της επίσης περί πολλού "αντεπίθεσης" των ουκροναζί, σε μια προσπάθεια υποβάθμισης συνοδεύτηκε με το "η πόλη καταστράφηκε και πολύ λίγα απέμειναν από αυτήν".

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει ο τίτλος του κρατικοδίαιτου και χρυσοπληρωμένου δημοσιογραφικού πορνείου με την επωνυμία ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - Μακεδονικό Πρακτορείο), που πληρώνει με αίμα ο ελληνικός λαός και ταυτίζεται με το Νατοϊκό αφήγημα του Ρωσικού ιμπεριαλισμού -που χρησιμοποιεί και το ΚΚΕ: "Μαίνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση"!

Η αργυρώνητη Νατοϊκή δημοσιογραφική πορνεία, με καθοδήγηση το κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ, σωστότερα ΑΠΕ-ΜΠΕ*Στέιτ Ντιπάρτμεντ, είναι μόνιμη και διαχρονική. Μάλιστα δεν διαφέρει σε τίποτα αν οι κυβερνήσεις είναι δεξιές, ή της Νατοϊκής αριστεράς. Ορισμένοι θα πουν προκλητικό, προβοκατόρικο το χαρακτηρισμό, την ισοπέδωση περί Νατοϊκής εργολαβίας από το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Να θυμηθούμε;
Λοιπόν... 6 Ιούνη 2017... [...] Στην Ελλάδα οι πιο έγκυρες κι αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης και πληροφόρησης, πρωτοστατούντος του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων - ΑΠΕ (που πληρώνουν αδρά με αίμα, θέλουν δεν θέλουν οι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες), η κρατική ΕΡΤ (που κι αυτή πληρώνουν αδρά με αίμα, θέλουν δεν θέλουν οι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες), όλες οι εφημερίδες της δεξιάς, κεντροδεξιάς, αριστεράς και κεντροαριστεράς, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ηλεκτρονικός τύπος, ιστολόγια (blogs)... μας συγκλόνισαν με το δράμα, τη "γενοκτονία" στο ηρωικό Χαλέπι της "αραβικής άνοιξης".
Πρώτη στο χορό της έγκυρης ενημέρωσης η δημοσιογραφία της "αριστεράς"... από το ΑΠΕ-ΜΠΕ που διευθύνει ο σοβαρός, έμπειρος κι έγκυρος δημοσιογράφος, στέλεχος της ομάδας "Πράττω" του Ν. Κοτζιά, επιλογή της κυβέρνησης "πρώτη φορά αριστερά", ο κύριος Μιχάλης Ψύλλος... [...] Επεναλαμβάνουμε... 6 Ιούνη 2017, σε διατεταγμένη Νατοϊκή Υπηρεσία Δημοσιογραφία: Διεθνής Εγκληματική οργάνωση!

"Ε... ήταν η ανάγκη της εποχής... οι πιέσεις της τρόικας και των ΗΠΑ..." θα πουν ορισμένοι. Μάλιστα! Μια "άτυχη στιγμή"; Ας δούμε ενδεικτικά, τις μόνιμες, αδιάκοπες "άτυχες στιγμές" της τότε Νατοϊκής αριστερής δημοσιογραφίας, που ούτε μια φορά δεν διέφυγαν των επιλογών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ:

12 Νοέμβρη 2015: Η ελληνική δημοσιογραφική πορνεία έχει ονοματεπώνυμο!

22 Δεκέμβρη 2016: Η ΕΣΗΕΑ είναι ο προστάτης της δημοσιογραφικής πορνείας... που έχει ονοματεπώνυμο!

12 Νοέμβρη 2015: Η ελληνική δημοσιογραφική πορνεία έχει ονοματεπώνυμο!

20 Δεκέμβρη 2016: [...] Στην πρώτη γραμμή στην πατρίδα μας το ΑΠΕ κι η ΕΡΤ -που πληρώνει ο Έλληνας πολίτης-, βομβαρδίζουν την κοινή γνώμη για τις βιαιότητες του Άσαντ και των Ρώσων... [...] Ο Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς, ωχριά μπροστά στη σημερινή δημοσιογραφία...

Τι δεν καταλαβαίνουμε;

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος... αυτός θα είναι ο πρωθυπουργός την Κυριακή!
Η Σακελλαροπούλου για την "Ημέρα της Ευρώπης", 9 Μάη 2023 Ο κεραυνοβόλος έρωτας για την "Ημέρα της Ευρώπης"... από πού πηγάζει;

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top