Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Σπάζουμε το ταμπού του πολέμου στην Ουκρανία
χρησιμοποιώντας το
...

"Ευρωπαϊκό Ταμείο για την Ειρήνη",
για να αγοραστούν όπλα, αυτό που αρχικά θεωρούταν αδύνατο.
Δεν το κάναμε ποτέ πριν -δεν είναι μια συνταγή. Μπορεί να είναι απαραίτητο να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν»
Ζοζέπ Μπορέλ, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας του Διευθυντηρίου, 11 Οκτώβρη 2022: ΕΔΩ

Η Ουγγαρία μπλόκαρε χθες τη χορήγηση της όγδοης δόσης κεφαλαίων από το "Ευρωπαϊκό Ταμείο Ειρήνης" (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός για την Ειρήνη, το μετέφρασαν στην ελληνική: ΕΔΩ), για εξοπλισμούς με πολεμικό υλικό που προορίζονται για την Ουκρανία.
Δεδομένου ότι το λεγόμενο "Ευρωπαϊκό Ταμείο Ειρήνης" χρηματοδοτεί την αγορά όπλων με χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών, δεν είναι μια απάτη, ηλιθιότητα, αλλά στην πραγματικότητα βιώνουμε την παγκόσμια εξαπάτηση κι έγκλημα της αμερικάνικης αποικίας με την πλαστή επωνυμία "Ευρωπαϊκή Ένωση".
Η Βουδαπέστη ζήτησε απλώς να χρησιμοποιηθεί το Ταμείο Ειρήνης για τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε και όχι για τον οπλισμό των Ουκροναζί του Νατοϊκού κοκαϊνομανή κλόουν.
Άραγε... πότε θα γίνει χρήση του μπλοκαρίσματος χρηματοδότησης της Τουρκίας, από το σάπιο και διεφθαρμένο ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα, αλλά κι από την ίδια την Κύπρο για την κατοχή του Νησιού μας;
Κι αυτό θα πρέπει να συμβεί πριν την κατάργηση του βέτο, που έδωσε στη διαβούλευση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και πρώτος στην αποικία Ελλάδα στηρίζει την κατάργηση του τελευταίου εθνικού δικαιώματος των 26 χωρών μελών του 4ου Ράιχ... κάποιος Ανδρουλάκης (Κιναλ-πασοκ)... Ιωάννα

Ας θυμηθούμε, 27 Οκτώβρη 2022:
"Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα"...
Τα χρήματα των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιούνται για την προμήθεια όπλων στους ΟυκροΝαζί, μαζί με την "έκκληση" στις δυτικές πολεμικές βιομηχανίες ν' αυξήσουν τις παραγωγές τους.

Ο Ζοζέπ Μπορέλ, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας του Διευθυντηρίου, δηλώνει: «Σπάζουμε το ταμπού του πολέμου στην Ουκρανία χρησιμοποιώντας το "Ευρωπαϊκό Ταμείο για την Ειρήνη", για να αγοραστούν όπλα, αυτό που αρχικά θεωρούταν αδύνατο. Δεν το κάναμε ποτέ πριν -δεν είναι μια συνταγή. Μπορεί να είναι απαραίτητο να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν».
Κανένας δεν ντρέπεται πλέον... Η αγορά όπλων σε βάρος του "Ευρωπαϊκού Ταμείου για την Ειρήνη", είναι η "δημοκρατική" κατάκτηση της ευρωπαϊκής διπλωματίας κι αυτό ανακοινώνεται ως "Ευρωπαϊκή Νίκη"! Σε «Άφθονα για τους Ναζί και τα €μVόλια των πολυεθνικών...»

Στο Ελλαδιστάν περί άλλων τυρβάζουν... Ο κεραυνοβόλος έρωτας για την "Ημέρα της Ευρώπης"... από πού πηγάζει;

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top