Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Οδησσός, 2 Μάη 2014...
«Μέχρι σήμερα, η σφαγή της Οδησσού έχει μείνει ατιμώρητη... Δεν ξεχνάμε, Δεν συγχωρούμε!»

«Η ιστορία είναι η Mνήμη ενός λαού.
Χωρίς Μνήμη, ο άνθρωπος υποβιβάζεται σε επίπεδο κατώτερου ζώου»
Μάλκολμ Χ
"To Eργοστάσιο Aστεριών" (Фабрика звёзд - Star Factory), ένα Ρωσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα "Διαγωνισμού νέων ταλέντων" με μια τεράστια τηλεθέαση, που τον Ιούνη του 2012, πριν από το νεοναζιστικό πραξικόπημα των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ουκρανία, μεταδόθηκε ταυτοχρόνως τόσο στη Ρωσία όσο και στην Ουκρανία και σ' αυτό συμμετείχαν πολλοί ταλαντούχοι νέοι από τις δύο χώρες, που αργότερα έγιναν αστέρια του θεάματος.

Το 2012 οι νέοι διαγωνιζόμενοι Ουκρανοί και Ρώσοι καλλιτέχνες (οι 'εθνικές' ομάδες ταλαντούχων νέων), συμμετείχαν μαζί, κυματίζοντας τις σημαίες των δύο χωρών τους, τραγουδώντας στη γλώσσα τους σε μια φαντασμαγορική, γαλήνια και χαρούμενη ατμόσφαιρα.
Ήταν μόλις το 2012, δύο χρόνια πριν από το Νατοϊκό πραξικόπημα στην Ουκρανία.
Δεν είναι αλήθεια ότι ο πόλεμος δεν μπορούσε να αποφευχθεί, όπως διατείνονται σήμερα τα Νατοϊκά κόμματα κι οι πολιτικοί που "παλεύουν" εναντίον των "Ρώσων εισβολέων", του "Ρωσικού ιμπεριαλισμού", μαζί με την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία. Ο πόλεμος οργανώθηκε, καλλιεργήθηκε συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια, χρηματοδοτώντας αδρά, χρησιμοποιώντας τους νεοναζί κι εγκαθιδρύοντας το σημερινό Ουκροναζί καθεστώς του κοκαϊνομανή κλόουν. Ταυτοχρόνως ένας αμείλικτος πόλεμος εξόντωσης των Ρωσόφωνων, απαγόρευση και της ελληνικής γλώσσας.
Οι "πολιτισμένοι" της δύσης μπόλιασαν το μίσος σ' αυτούς της δυτικής Ουκρανίας, τους νοσταλγούς του συνεργάτη των ναζί Στεπάν Μπαντέρα (επισήμως σήμερα εθνικός ήρωας). Χωρίς αυτό το μίσος Ουκρανοί και Ρώσοι θα ζούσαν μαζί ευτυχισμένοι για πάντα. Εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι δεν θα είχαν συμβεί.

Αλλά, οι ΗΠΑ κι η αποικία τους (Ευρωπαϊκή Ένωση) έπρεπε να χρησιμοποιήσουν μια ναζιστική Ουκρανία, ως αντιρωσική λειτουργία με στόχο: τη διάλυση, εξαφάνιση της Μεγάλης Μητέρας Ρωσίας. Έτσι σχεδίασαν κι υλοποίησαν μίσος, πόλεμο και θάνατο, ώστε να πάρουν τη ρεβάνς από την ήττα (9 Μάη 1945). Κανένας δεν ξεχνάει τα 27 εκατομμύρια νεκρών της Ρωσίας για να συντριβεί ο ναζισμός κι ο φασισμός! Αιώνια τιμή και δόξα στους ηρωικούς στρατιώτες του "Κόκκινου Στρατού" που τσάκισαν το φασισμό και τον Ναζισμό!
 
Πίσω στον χρόνο... Ιούνης 2012... το Channel One παρουσιάζει τον καλοκαιρινό μουσικό μαραθώνιο, στον οποίο νέοι Ρώσοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν σε ένα θεαματικό διαγωνισμό με νέους Ουκρανούς καλλιτέχνες!
Συνθέσεις ομάδων:
Dmitry Koldun, Polina Gagarina, Vlad Sokolovsky, Joker και Victoria Daineko (από τη Ρωσία), DiO, Max Barskikh, Erika, Eva Bushmina και Stas Shurins (από την Ουκρανία)...
Ρωσία - Ουκρανία... Το πρόγραμμα Star Factory 2012:
- εισαγωγή των συμμετεχόντων (ο καθένας εκτελεί τη δική του επιτυχία)
- ρετρό επιτυχία
- αστέρια ντουέτο (οι συμμετέχοντες από τη Ρωσία τραγουδούν με αστέρια από την Ουκρανία και αντίστροφα)
- παγκόσμια επιτυχία και τελικός

Θυμίζει το παρακάτω βίντεο κάτι από το σήμερα, στο οποίο μας οδήγησαν σήμερα οι "πολιτισμένοι" που δίνουν τον αγώνα εναντίον του Ρωσικοί ιμπεριαλισμού;

Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε!

«Ένας κυνικός και μισθοφορικός Τύπος, αργά ή γρήγορα,
θα δημιουργήσει ένα πρόστυχο κοινό
»
Τζόζεφ Πούλιτζερ

«Μέχρι σήμερα, η σφαγή της Οδησσού έχει μείνει ατιμώρητη... Δεν ξεχνάμε, Δεν συγχωρούμε!»

"Καμία συγχώρεση στο βρώμικο ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα που στήριξε το ΟυκροΡάιχ!"

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top