Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει
παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του...»
Γιάννης Ρίτσος
Η αποψινή ισραηλινή επίθεση στη Γάζα προκάλεσε 12 θανάτους, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, δεν υπάρχουν άλλα λόγια...

Τη Λευτεριά της Παλαιστίνης θα φέρουν ΜΟΝΟΝ τα όπλα της Αντίστασης και κανένας δωσίλογος διεφθαρμένος "διαπραγματευτής"!
Αυτός είναι ο νέος Ιρανικός πύραυλος "Fajr 5", εξοπλισμένος με θερμοβαρική κεφαλή και δοκιμάστηκε με επιτυχία από τις χερσαίες δυνάμεις των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν.
Αυτή η νέα πυραυλική κεφαλή έχει εκρηκτική ισχύ 1,5 φορές μεγαλύτερη από αυτή του TNT και, κατά συνέπεια, έχει μια μεγάλη ακτίνα δράσης κι αποτελεσμάτων, και θερμικά αποτελέσματα.
Αυτός ο πύραυλος θα παραδοθεί στις οργανώσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης στο εγγύς μέλλον, θεού θέλοντος...
Έτσι, τα σιωνιστικά κτήνη, οι φονιάδες θα παίρνουν τις "πληρωμένες απαντήσεις"!

Σήμερα στη μαρτυρική Παλαιστίνη... Κι η Ευρωπαίοι "ηγέτες" στέλνουν όπλα στον κοκαϊνομανή κλόουν των ΟυκροΝαζί: Είμαστε καθ' οδόν προς τον πόλεμο κι εμείς... κι οι λακέδες πολιτικοί "περί άλλα τυρβάζουν"!

«Η καταπολέμηση του σιωνισμού δεν έχει τίποτα κοινό με τον αντισημιτισμό.
Ο σιωνισμός είναι ο εχθρός των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο,
τόσο σε όποιον είναι Εβραίος, όσο και σ' όποιον δεν είναι
»
Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, "Krasnaya Zvezda" ("Κόκκινο Αστέρι"), 1953
Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top