Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ό,τι, κατά τη γνώμη μας, αρχίζει να δέχεται τον έπαινο,
την υποστήριξη και το...

ενθουσιώδες χειροκρότημα του ιμπεριαλιστικού Τύπου,
καταλήγει να μας προκαλεί σοβαρές υποψίες»
Φιδέλ Κάστρο (1968)

Αυτή είναι η "δημοκρατία" τους...  Αρέσει, αφού την προπαγανδίζουν ασταμάτητα οι υπηρέτες τους, οι πληρωμένες δημοσιογραφικές τσούλες!
Αλλά η Ιστορία, η Αλήθεια είναι πιο δυνατές από τα ψέματα...

Αληθινές ειδήσεις που δεν απασχόλησαν τη δημοσιογραφία και το ΟΛΟ πολιτικό προσωπικό, σε υπαλληλική σχέση με τις ΗΠΑ κι άρα εκτός "μόδας":

1). Ο νεοναζί Κύριλλος Μπουντάνοφ, επικεφαλής των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών του κοκαϊνομανή ήρωα της Ευρώπης & του ΝΑΤΟ, σε συννέντευξή του στα δυτικά ΜΜΕ αναλαμβάνει την ευθύνη, την παραδοχή για τις δολοφονίες «πολλών Ρωσόφιλων προπαγανδιστών δημοσιογράφων» κι αυτό δεν απασχολεί καθόλου ΚΑΜΙΑ δημοσιογραφική πόρνη της "πολιτισμένης" Ευρώπης.
Αυτή είναι η περίφημη «ουκρανική δημοκρατία», που στηρίζουν  η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, που εξοπλίζουν και χρηματοδοτούν με χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών. Η παραδοχή της τρομοκρατίας από ένα νεοναζιστικό και τρομοκρατικό κράτος, δεν "ακουμπάει" το ενιαίο πολιτικό σύστημα (αριστεράς & δεξιάς), σε μια ενότητα άνευ προηγουμένου εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού και μάλιστα μπροστά στις αυριανές εκλογές στην αποικία Ελλάδα.
2). Στις ΗΠΑ, ο Ανώτατος Ειδικός Εισαγγελέας Attorney John Durham, που για μήνες ερεύνησε τα στοιχεία για το Russiagate εναντίον του Τραμπ, ολοκλήρωσε την έρευνα, την έκλεισε με συγκεκριμένα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
Το FBI δεν είχε στοιχεία για να στοιχειωθετήσει την ανύπαρκτη σχέση Τραμπ-Πούτιν, που επινοήθηκε από την περιοδεία της Κλίντον, η οποία επρόκειτο να ερευνηθεί από το FBI, αλλά δεν έγινε.
Είναι το ίδιο FBI που επέβαλε στο Facebook να λογοκρίνει τις έρευνες για τον Χάντερ Μπάιντεν, γιο του Τζο (ο οποίος είχε πιέσει τον Ποροσένκο να τορπιλίσει τον Ουκρανό γενικό εισαγγελέα που ερευνούσε τις τοπικές επιχειρήσεις του πληθωρικού γόνου και του Σόρος). Κι αυτή μια αληθινή είδηση, αλλά και γι' αυτή οι μαφιόζικοι νόμοι (δεν είδα, δεν άκουσα, δεν διάβασα) στη "δημοσιογραφία" και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
3). Η επίσημη είδηση: «Η Φορολογική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έκανε έρευνα στο σπίτι του Τζο Μπάιντεν στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ και βρήκε απόρρητα έγγραφα»

«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αφαίρεσε υλικό που θεωρεί σχετικό με την έρευνά του, συμπεριλαμβανομένων έξι εγγράφων που χαρακτηρίζονται ως απόρρητα... Ορισμένα από τα έγγραφα χρονολογούνται από την εποχή που ο Μπάιντεν ήταν γερουσιαστής, άλλα από την εποχή που ήταν αντιπρόεδρος»... εξήγησε ο Ρον Κλέιν, δικηγόρος του Μπάιντεν, αρχηγός του προσωπικού του Λευκού Οίκου, ο στρατηγός της εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν για την προεδρία.

Το "κερασάκι στην τούρτα"; Ο αρμόδιος της Έρευνας φορολογικός ντετέκτιβ των ΗΠΑ, αναφέρει «Με εντολή του Υπουργείου Δικαιοσύνης του Μπάιντεν, ολόκληρη η Ερευνητική Ομάδα απομακρύνθηκε από τη φορολογική έρευνα για τον γιο του»

Οι παραπάνω, αλλά και πολλές άλλες Αληθινές Ειδήσεις δεν υπάρχουν για τη δημοσιογραφική και πολιτική πορνεία.
Η "δημοσιογραφία" κι η πολιτική ατζέντα του πολιτικού προσωπικού διαμορφώνονται από την πρεσβεία.
Tα ψέματά τους χωρίς όρια: οι Ρώσοι που βομβαρδίζουν το πυρηνικό τους εργοστάσιο, οι Ρώσοι που βγάζουν τα χρυσά δόντια των Ουκρανών, οι Ρώσοι που καταστρέφουν οι ίδιοι τους δύο δικούς τους αγωγούς φυσικού αερίου, κόστους 21 δισεκατομμύρια ευρώ για να μην μας δώσουν αέριο και να έχουμε αυξήσεις στα προϊόντα και το ηλεκτρικό ρεύμα, ο Πούτιν πεθαίνει, έχει καρκίνο, θα τον ανατρέψει ο Ρωσικός λαός, ο αποδεκατισμένος Ρωσικός στρατός, που πρόκειται να εισβάλει σε ολόκληρη την Ευρώπη όπως ο Χίτλερ, το παιδομάζωμα του Πούτιν και πάει λέγοντας...
Τι δεν καταλαβαίνουμε;
Όπως έλεγε ο Ναπολιτάνος εμβληματικός ηθοποιός που έφυγε νωρίς, ο Μάσιμο Τροΐζι: «Εγώ είμαι υπεύθυνος γι' αυτό που λέω, όχι για αυτό που καταλαβαίνεις!»
Η Σακελλαροπούλου για την "Ημέρα της Ευρώπης", 9 Μάη 2023 Ο κεραυνοβόλος έρωτας για την "Ημέρα της Ευρώπης"... από πού πηγάζει;

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top