Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

🟢 Ο Igor Smelianski, επικεφαλής της κρατικής «Ukrainian Post»,
έδωσε στη δημοσιότητα μια από τις επιλογές των νέων...

υπό κυκλοφορία γραμματοσήμων (φωτογραφία)
Ουρούν κι αφοδεύουν στα κεφάλια μας (στην καθομιλουμένη:
μας κατουράνε και μας χέζουν)
ΚΑΙ δεν το κρύβουν, μας το λένε χωρίς περιστροφές!
Αλλά, εμείς επιμένουμε, λέμε πως βρέχει!
Ακριβώς, γιατί δεν είμαστε ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι...
Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Κρεμλίνο, με στόχο τη δολοφονία του Ρώσου προέδρου Πούτιν, δεν ξέρει κάποιος αν πρέπει να γελάει... και το αποτυπώνει χαρακτηριστικά η πένα της Ιωάννας Υψηλάντη Γελάει ο κόσμος όλος με όλα αυτά τα σούργελα!

«Κανείς δεν έχει προειδοποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες για μια απόπειρα επίθεσης στη Μόσχα με drones.
Η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν είχε ιδέα για την επικείμενη επίθεση
»
... δηλώνει ο Άντονι Τζον Μπλίνκεν, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Ο Νατοϊκός κοκαϊνομανής κλόουν των Ουκροναζί... αρνείται επίσης ανάμειξη, η τακτική είναι η συνηθισμένη. Όμως αυτή ήταν η τελευταία "κόκκινη γραμμή"!

🟢 Η «Ukrainian Post» (Ουκρανικά ΕΛΤΑ) είναι μια εταιρία του κράτους και διευθύνεται από το Υπουργείο Υποδομών της χώρας. Ο επικεφαλής της «Ukrainian Post», ο Igor Smelianski που έδειξε μια από τις επιλογές γραμματοσήμων, που απεικονίζει την τρομοκρατική επίθεση για τη δολοφονία του Πούτιν, είναι διορισμένος από το Υπουργείο Υποδομών.
Μετά την αποτυχία δολοφονίας του Πούτιν, ο Ζελένσκι που βρισκόταν στην Φινλανδία (σήμερα Ολλανδία), ισχυρίστηκε ότι η Ουκρανία δεν εμπλέκεται στην επίθεση στο Κρεμλίνο και υπονοεί επίσης κάποια δυτική προπαγάνδα.
Αλλά... ήταν στην Ουκρανία όταν σχεδίασαν κι αποφάσισαν να εκδώσουν ένα γραμματόσημο που να απεικονίζει με απόλυτη ακρίβεια αυτήν ακριβώς την επίθεση.
Η αντίδραση-απάντηση θα έρθει και το πότε και πως ανήκει στη δικαιοδοσία της Ρωσίας.
Αυτοί που σήμερα και στην αποικία Ελλάδα, όπου ακόμη και το ΚΚΕ ενώθηκε με το σύνολο του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού -μάλιστα προσφάτως ο Κουτσούμπας κάλεσε το Ρωσικό λαό ν' ανατρέψει τον Πούτιν-, είναι συμμέτοχοι κι ένοχοι για το νεοναζιστικό ουκρανικό καθεστώς και τον κοκαϊνομανή μικρό Χίτλερ.
Όποιοι έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά και τα όπλα-χρήματα στους Ουκροναζί, είναι σε Νατοϊκή διατεταγμένη Υπηρεσία, χωρίς ναι, μεν, αλλά!

Δεν πρόκειται για κόκα... δηλαδή δεν "σνιφάρει κοκαΐνη", δεν είναι κοκαϊνομανής ο ηγέτης, το σύμβολο του ευρωπαϊκού αντιφασισμού, το χαράκωμα στον Ρωσικό ιμπεριαλισμό... Απλά αυτή η "καταραμένη" Άνοιξη (όχι η ευρωπαϊκή ή αραβική), με τις "εποχικές αλλεργικές ρινίτιδες... Λέμε τώρα...

Σχετικά:

Ιωάννα Υψηλάντη ΒΙΝΤΕΟ! «Τρομοκρατικό χτύπημα» και «θα δοθεί απάντηση όταν και όπως πρέπει!»

Ιωάννα Υψηλάντη Ούτε ο Χίτλερ υπέγραψε... πράξη παράδοσης, άνευ όρων!

Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη δημοσιότητα
όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις,
δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία: μόνο άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας,
με μικρό ή μακρύτερο λουρί. που υπηρετούν τους τραπεζίτες!

8 Μάη 2022! - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο "βασιλιάς" της κοκαΐνης προστατευόμενος του Ζελένσκι!

 
Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top