Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η Ε.Ε. θα οικοδομήσει σχέσεις με άλλες χώρες ανάλογα με τη
στάση τους απέναντι στη Ρωσία και την Κίνα
»

Ζοζέπ Μπορέλ, διορισμένος υπάλληλος ως...

"Ύπατος Εκπρόσωπος" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εξωτερική πολιτική
Σχετικό, Ιωάννα Υψηλάντη: Το παράλογο και το γελοίο έχουν αντικαταστήσει την λογική και την σοβαρότητα...
Ο διορισμένος επικεφαλής της αποικίας των ΗΠΑ, με την ψευδεπίγραφη επωνυμία "Ευρωπαϊκή Ένωση", έστειλε επίσημη ΟΔΗΓΙΑ-ΕΝΤΟΛΗ στους χαμηλόβαθμους υπαλλήλους του ("ηγέτες" χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης), το "pizzinu" (Σικελική μαφιόζικη έκφραση), καταγεγραμμένο ως 'pizzino' στις δίκες της Μαφίας, δηλαδή οι ΕΝΤΟΛΕΣ της Κόζα Νόστρα με "σημειώματα-ραβασάκια", για να εκτελεστούν οι δολοφονίες.

Φυσικά, όλα αυτά δεν "ακουμπούν" τις προεκλογικές ανέξοδες κραυγές του εγχώριου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, το οποίο σύσσωμο (αριστερά -με κραυγές κι εναντίον του ΝΑΤΟ για ξεκάρφωμα- και δεξιά) δίνουν το δικό τους αγώνα εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλιασμού κι εσχάτως του Κινεζικού, υπηρετώντας τα Νατοϊκά προστάγματα.

Όπως δεν ρωτήθηκαν οι λαοί για τα όπλα και χρήματα που στέλνουν οι "ηγέτες" τους στον Νατοϊκό κοκαϊνομανή των Ουκροναζί, έτσι δεν ρωτήθηκαν και για τις σημερινές εκστρατείες εναντίον της Κίνας.

Συνεπώς... οι διαγωνιζόμενοι (εκλογές) για την ανάληψη καθηκόντων διαχειριστών των αμερικανικών συμφερόντων -με πλούσιες, όμως, αποδοχές-, στο Ελλαδιστάν...

«Μια φορά στο κοπάδι,
είναι ανώφελο να γαβγίζεις: κούνα την ουρά σου
»
Αντόν Τσέχωφ
, "Τετράδια"
  3 Νοέμβρη 2022: Νατοϊκά μορμολύκεια... κηρύξατε πόλεμο στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"... Ρωτήσατε το λαό;
Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top