Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης μίλησε  ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και αναφερόμενος στην άρνησή του στην υλοποίηση της σύμβασης του κλειστού του ΟΑΚΑ στον μπασκετικό Παναθηναϊκό ανάφερε μεταξύ άλλων:
«Ξεκαθάρισα, ότι δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια, επειδή με εκβίασε πιθανότατα, επειδή με απείλησε πιθανότατα, επειδή με εξύβρισε πιθανότατα. Δεν τα σχολιάζω, δεν θα κάνω πίσω. Κάνω το σωστό, ποιο είναι το ηθικό, το νόμιμο. Για να προστατεύσω το ΟΑΚΑ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Γιατί σήμερα είναι ο κ. Γιαννακόπουλος, αύριο κάποιος άλλος. Έχω την υποχρέωση να εξελιχθούν όλα σωστά και νόμιμα».

Η απάντηση ήρθε με δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Η μόνη μου υποχρέωση καραγκιοζάκο είναι να σε στείλω σπίτι σου. Τον Παναθηναϊκό και το όνομα Γιαννακόπουλος να πλένεις το στόμα σου πριν τον ξαναπιάσεις. Τα λέμε μετά το Πάσχα που θα έρθω να μου υπογράψεις τη σύμβαση ακριβώς όπως την ψήφισες γιουσουφάκι του γαύρου».

Και συνέχισε στο ίδιο πνεύμα:
«Ρε γελοίο υποκείμενο, που ο μόνος λόγος που είσαι στη θέση σου είναι η νοθεία στις εσωτερικές εκλογές, εμένα θα μου πεις ότι διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου; Γελοίο υποκείμενο. Μάθε, ρώτα, γελοίο υποκείμενο. Εγώ δουλεύω 12-14-16 ώρες την ημέρα, γελοίο υποκείμενο. Ούτε είμαι στις τηλεοράσεις, ούτε είμαι από εδώ και από εκεί μοιράζοντας λεφτά της κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους για να με ψηφίσουν. Κάτσε και θα δεις και θα δεις. Και δεν ‘πα να ‘χεις όποιον θέλεις να στηρίζει από πίσω. Πίστεψτέ με. Άλλοι κι άλλοι τα έβαλαν μαζί μου. Και νομίζεις ότι εσύ θα τα καταφέρεις; Καλά. Κούνια που σε κούναγε…Εγώ δεν ζω με χρήματα του ελληνικού λαού. Εγώ στηρίζω τον ελληνικό λαό με χορηγίες και δωρεές παντού. Με φόρους, με, με… Με θέσεις εργασίας. Άεργε τύπε που θα έπρεπε να ήσουν τσοπάνης στα βουνά και ο μόνος λόγος που υπάρχεις είναι από την νοθεία που έκανες στις εκλογές σας. Κάτσε και θα δεις λοιπόν».


 
Top