Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Άρρηκτοι οι δεσμοί Αλληλεγγύης μεταξύ του Ιράν
και της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας!

Ο Javad Owji, Υπουργός Πετρελαίου του Ιράν, έφτασε στο Καράκας όπου θα πραγματοποιήσει ένα «έντονο πρόγραμμα εργασίας».
Ο Ιρανός υπουργός θα συναντηθεί με κυβερνητικές αρχές και θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της κρατικής εταιρείας Petroleos de Venezuela (PDVSA) προκειμένου να ενισχυθεί η ενεργειακή συνεργασία.
Να σημειωθεί πως από την προηγούμενη επίσκεψή του στη Βενεζουέλα το 2022, ο Owji και η αντιπροσωπεία του υπέγραψαν πολλές συμφωνίες σχετικά με την ανάπτυξη και παραγωγή κοιτασμάτων πετρελαίου, φυσικού αερίου και πετροχημικών, τον εκσυγχρονισμό των διυλιστηρίων, τη μεταφορά τεχνολογίας και την ανάπτυξη εξαγωγής αργού πετρελαίου, συμπυκνώματος αερίου και παράγωγα πετρελαίου.

Τα τελευταία χρόνια, η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν προμήθευσε τη Βενεζουέλα με καύσιμα και αραιωτικά για την παραγωγή εξαγώγιμου αργού και από το 2020 προμήθευε εξαρτήματα για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου διύλισης της Βενεζουέλας των 1,3 εκατομμυρίων βαρελιών την ημέρα.
«Πατρίδα, Σοσιαλισμός ή Θάνατος
PDVSA - Petróleos de Venezuela, S.A.
Η εθνικοποιημένη Κρατική Εταιρία Πετρελαιοειδών της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλα   5 Απρίλη 2023: Μπορούσε ν' απουσιάζει η Βενεζουέλα του Κομαντάντε Τσάβες;

Αυτός είναι ο νικηφόρος Άξονας Αντίστασης στον ιμπεριαλισμό! Να σημειώσουμε και να θυμηθούμε την πρόσφατη αποστολή βενζίνης από το Ιράν στη Βενεζουέλα (τη χώρα με τα μεγαλύτερα αποθέματα σε πετρέλαιο στον πλανήτη), παρά το εμπάργκο της "πολιτισμένης" δύσης Ιράν & Βενεζουέλα χαστούκισαν ΗΠΑ, Ε.Ε. & τους λακέδες τους... συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας!

 

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top