Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Το mainstream [επικρατούσα τάση των ΜΜΕ, κυρίαρχο ρεύμα στη δημοσιογραφία],
βρίσκεται εξ' ολοκλήρου στα δικά τους χέρια.
Εγώ προσπαθώ να το...

σπάσω, ή τουλάχιστον να δείξω τις ντροπές τους»
Giulietto Chiesa
26 Απρίλη 2020:   Έφυγε ο Giulietto Chiesa... "κόκκινος χωρίς να γίνει φούξια, ροζ"

Giulietto Chiesa,  Ιούνης 2015: «Η κρίση στην Ουκρανία είναι η αρχή της επίθεσης των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας»!
Πριν από τρία χρόνια, στις 26 Απρίλη του 2020, ο φίλος και σύντροφος Giulietto Chiesa μας άφησε. Ήταν "συνωμοσιολόγος" και "ψεκασμένος", γιατί πριν από όλους κι εντελώς ανήκουστα, είχε υποδείξει ξεκάθαρα, χωρίς παρερμηνείες τι συνέβαινε στην Ουκρανία μετά το ναζιστικό πραξικόπημα των ΗΠΑ-Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είχε με πλήρη σαφήνεια επισημάνει τους κινδύνους που συνεπαγόταν για ολόκληρο τον κόσμο και τη ξεκάθαρη θέληση των ΗΠΑ για πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Το παραπάνω βίντεο είναι η απόδειξη.

«Η Βικτόρια Νούλαντ και ο Ότο φον Μπίσμαρκ
Ίσως μπροστά στο τζάκι, η Viktoria Nuland και ο σύζυγός της, ο Ρόμπερτ Κέιγκαν, είχαν διαβάσει τον τον παγερή προβληματισμό του Ότο φον Μπίσμαρκ σχετικά με τον σχεδιασμό μιας πιθανής αποδυνάμωσης της Ρωσίας.
Ο Πρώσος πρωθυπουργός είχε ξεκάθαρες ιδέες, αλλά έζησε στο τελευταίο τέταρτο του 19ου αιώνα. Αναρωτιέται κανείς αν, κατά τύχη, η Βικτόρια Νούλαντ και ο Ρόμπερτ Κέιγκαν έριξαν μια ματιά στο ημερολόγιο καθώς άρχισαν να κάνουν πράξη εκείνο το σχέδιο.
"Η δύναμη της Ρωσίας", έγραφε ο Μπίσμαρκ, "μπορεί να υπονομευθεί μόνο από τον αποχωρισμό της από την Ουκρανία. Όσοι θέλουν να συμβεί αυτό δεν πρέπει μόνο να τους διχάσουν, αλλά πρέπει να στρέψουν την Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας, να στρέψουν δύο μέρη του ίδιου λαού το ένα εναντίον του άλλου και να παρακολουθήσουν το θέαμα του αδελφού που σκότωσε τον αδελφό. Για να το πετύχουν αυτό, πρέπει να εντοπίσουν και να εκπαιδεύσουν τους προδότες στην εθνική ελίτ και, με τη βοήθειά τους, να αλλάξουν τη συνείδηση ​​ενός μέρους του λαού, σε τέτοιο βαθμό που να αποστρέφονται οτιδήποτε ρωσικό, να αποστρέφονται το είδος τους, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουν. Ο χρόνος θα κάνει τα υπόλοιπα".
Ένα πρόγραμμα εξαιρετικής σαφήνειας που πραγματοποιήθηκε ενάμιση αιώνα αργότερα, σημείο προς σημείο, από ομάδες Αμερικανών, Καναδών, Πολωνών, Βρετανών πρακτόρων και με τη βοήθεια ενός μεγάλου αριθμού "προδοτών", που ψαρεύτηκαν κι αγοράστηκαν μέσα σε την ουκρανική εθνική ελίτ.
Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπίσμαρκ είχε περιγράψει καλά τι έπρεπε να είχε γίνει με τον ουκρανικό λαό για να τον εξαπατήσει, να τον προδώσει, να τον αναγκάσει να ξεχάσει την καταγωγή και την ιστορία του. Όμως δεν είχε δώσει ενδείξεις ούτε διατύπωσε υποθέσεις για την πιθανή αντίδραση του ρωσικού λαού. Και ο αυτοσχεδιασμός των Αμερικανών εκδηλώθηκε ακριβώς σε αυτό το σημείο.
Ενώ η Ουκρανία έχανε τον εαυτό της, παρασυρμένη στην παγίδα που της είχε στηθεί, η Ρωσία αναγεννήθηκε από τις στάχτες της.
»
Giulietto Chiesa
- "Πουτινοφοβία"

«Ακριβώς πριν από τρία χρόνια μας άφησε ο Giulietto Chiesa, ένας από τους πιο ζωντανούς κι ελεύθερους διανοούμενους που είχε η Ιταλία τις τελευταίες δεκαετίες.
Είχε προβλέψει τέλεια, μεταξύ άλλων, τον πόλεμο στην Ουκρανία ως την αρχή του νέου παγκόσμιου πολέμου. Το ξέφρενο γάβγισμα που του επιφύλαξαν ο δημοσιογραφικός κλήρος και το τσίρκο των ΜΜΕ ακόμα και την ημέρα του θανάτου του -κάποιοι θα θυμούνται-, είναι έτοιμη απόδειξη του γεγονότος ότι ο Τζουλιέτο προχώρησε στη σωστή κατεύθυνση, έξω από τα όρια του πολιτικά ορθού και ηθικά διεφθαρμένου.
»

Diego Fusaro, Φιλόσοφος

13 Σεπτέμβρη 2014, στα κεντρικά γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μαξίμ Γκόρκι», Διάλεξη συζήτηση του Gulietto Chiesa, με θέμα «Η ουκρανική κρίση... Ξεκίνησε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος...»

Παρουσίαση του βιβλίου "Πουτινοφοβία", του Giulietto Chiesa, στη Ρώμη, 5 Μάη του 2016...

Ο Τζιουλιέτο δεν ήταν "προφήτης". Τόσο απλό: Δεν εξαγοράστηκε! Ούτε από τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες Big Pharma, με τα "θεϊκά" πειραματικά φάρμακα για τον "αόρατο εχθρό"... Να θυμούμαστε, 13 Γενάρη 2022: Giulietto Chiesa, De Donno, Bartolomeo Pepe, Domenico Biscardi ΕΔΩ
 

«Δεν υπήρξα ποτέ επαγγελματίας δημοσιογράφος,
που πουλάει την πένα του σ' όποιον τον πληρώνει καλύτερα
και πρέπει να λέει συνεχώς ψέματα,
γιατί το ψέμα περιλαμβάνεται στα επαγγελματικά προσόντα

Αντόνιο Γκράμσι

Αυτά τα λόγια, περιέχονται σε μια επιστολή προς την κουνιάδα του Τατιάνα Σουχτ, τον Οκτώβρη του 1931
Ο Antonio Gramsci, ηγέτης κι ιδρυτής του Κομουνιστικού Κόμματος Ιταλίας, αρθρογράφησε σε πολλές εφημερίδες, διεύθυνε την ιστορική εφημερίδα των Σοσιαλιστών «l'Avanti!» κι είναι ο ιδρυτής της ιστορικής εφημερίδας του ΚΚΙ «l’Unità»

Antonio Gramsci... ο εφιάλτης της Νατοϊκής αριστεράς!

 

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top