Μία νέα παρενέργεια έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των πολλών παρενεργειών των εμβολίων Covid, όπως προέκυψε από παρατήρηση ιατρών-μαιευτήρων και μαιών: ο πλακούντας των εμβολιασμένων γυναικών δεν είναι ίδιος, με τους πλακούντες των γυναικών: οι πλακούντες των εμβολιασμένων μητέρων είναι συρρικνωμένοι και έχουν ασημί-γκρι χρώμα!
Η πληροφορία έρχεται από την ερευνήτρια και συγγραφέα Naomi Wolf η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ότι δεν εμφανίζονται πλέον φυσιολογικοί πλακούντες από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό (COVID-19) και εμβολιάστηκαν οι γυναίκες.
Η διευθύνουσα σύμβουλος της DailyClout έλαβε τις πληροφορίες από μαίες και μαιευτήρες με τις οποίες/οποίους μίλησε.
Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις, οι πλακούντες των εμβολιασμένων μητέρων είναι συρρικνωμένοι και έχουν ασημί-γκρι χρώμα με αποτέλεσμα οι πλακούντες να μην είναι αρκετά μεγάλοι για να συντηρήσουν ένα φυσιολογικό μωρό, με ότι και αν συνεπάγεται αυτό για την ανάπτυξη και εξέλιξη της νέας ζωής.
Η Wolf παραθέτει την συνέντευξη μίας εκ των μαιών που μίλησε επώνυμα την Ellen Jasmer, η οποία έχει δει αυτούς τους ασημί-γκρι πλακούντες από το 2022.
«Μερικοί από αυτούς είναι πολλοί συρρικνωμένοι.

Ο φυσιολογικός, υγιής πλακούντας είναι βαθύς μωβ, ή καφέ και κάπως παχύς.
Είναι «ένα σπίτι» για ένα μωρό για εννέα μήνες»... κι εμείς παρατηρούμε πλέον πλακούντες πιο στενούς, πιο «κοντούς» και μικρότερους από τον κανονικό πλακούντα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε», είπε στην Wolf.
Η Jasmer μίλησε επίσης και για τα "εξογκώματα COVID" ή ασβεστώσεις που εμφανίζονται σε όλο τον πλακούντα και είναι ορατά ακόμη και με γυμνό μάτι.
Ο Ben Armstrong του περιοδικού New American, ο οποίος έπαιξε το βίντεο της Wolf για τους μη φυσιολογικούς πλακούντες στην εκπομπή του, εξέφρασε σοκ για τις αποκαλύψεις.
«Νόμιζα ότι θα έλεγε για το 40%, αλλά δεν μίλησε για ποσοστά... το 100% των ανθρώπων με τους οποίους έχει συναναστραφεί δεν έχουν δει φυσιολογικό πλακούντα».

Ο COVID-19 πυροβόλησε ένα εργαλείο ερήμωσης του πληθυσμού

Ο Armstrong επεσήμανε ότι η έκθεση της Wolf σχετικά με τους μη φυσιολογικούς πλακούντες αποδεικνύει ότι το εμβόλιο COVID-19 είναι ένα βιοόπλο που στοχεύει στην ερήμωση του κόσμου.
Εάν οι παγκοσμιοποιητές δεν μπορούν να σκοτώσουν ανυποψίαστα θύματα μέσω όπλων, θα το κάνουν τα εμβόλια: στειρώνουν και σκοτώνουν.
«Ένας από τους τρόπους ερήμωσης θα ήταν να βλάψουμε τα αναπαραγωγικά συστήματα των ανθρώπων», είπε.
Ο Armstrong μίλησε επίσης για αναφορές περί του εμβολίου κατά του COVID-19 πων μειώνει δραματικά τον αριθμό των σπερματοζωαρίων των ανδρών και επηρεάζει σοβαρά το αναπαραγωγικό σύστημα των γυναικών.
«Ναι, οι γυναίκες μένουν έγκυες.
Αλλά αυτά τα εμβόλια τα δυσκολεύουν πολύ και τις εγκυμοσύνες, επειδή οι πλακούντες δεν είναι πλέον φυσιολογικοί μετά τα εμβόλια».

Ο Armstrong έπαιξε επίσης μια συνέντευξη του ιδρυτή του Children's Health Defense και υποψηφίου για την προεδρία Robert F. Kennedy Jr., ο οποίος κατήγγειλε τον συνιδρυτή της Microsoft, Bill Gates, επειδή κυκλοφόρησε τα «εμβόλια» κατά του τετάνου στην Κένυα, έχοντας υποστηρίξει πολύ νωρίτερα, ότι τα εμβόλια μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σύμφωνα με τον Kennedy, ο Gates και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας «χορήγησαν ένα εκατομμύριο εμβόλια σε [Κενυάτες] που έχουν σχεδιαστεί για να τους στειρώνουν χωρίς να το γνωρίζουν και παρά τη θέλησή τους».
Είπε στην παρουσιάστρια του podcast και πρώην παρουσιάστρια του Fox News, Meghan Kelly: «Το τοξοειδές του τετάνου είναι ουσιαστικά ένα χημικό φάρμακο ευνουχισμού και έδωσε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο γυναίκες στην Κένυα.
Είχαν παρόμοια προγράμματα στη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες».


Επιπλέον, ο Armostrong επεσήμανε ότι οι γιατροί και οι ιερείς της Κένυας παρατήρησαν ότι ο ΠΟΥ και ο Gates χορηγούσαν τα εμβόλια σε γυναίκες της Κένυας έξι φορές το χρόνο αντί για μία φορά κάθε 10 χρόνια.
«Επιπλέον, το πρόγραμμα για τον τέτανο ήταν μόνο για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του προγράμματος.
«Το κατέστησαν προφανές.
Έτσι πιάστηκαν».


www.bankingnews.gr
 
Top