ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ AIGALEOPRESS  OTI   Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΣΟΥΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ  ΣΤΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑ…

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ….

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ  -ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ  ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ…ΜΟΝΟ  ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ  ΦΙΛΗ ΤΟΥ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4447/2016 ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ!!!

ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ  ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ  ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΑ ΑΣΚΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ-ΦΙΛΙΚΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ!

Χτες  το  δημοτικό συμβούλιο Αιγάλεω  -κατά τη συζήτηση της επανεξέτασης των ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ.των 2 συμβασιούχων κ.κ. ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΗ Δ. και ΤΣΙΑΠΙΛΗ Μ.-  μετατράπηκε σε  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ και μάλιστα ΕΦΕΤΕΙΟΥ με «Δικαστή»  τον δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Μπίρμπα!
Εκτός εαυτού ο «Δικαστής» Δημήτρης Μπίρμπας τραυλίζοντας ως συνήθως …όταν χάνει την ψυχραιμία του… «ΔΙΚΑΣΕ»  και «ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ» σε δεύτερο  βαθμό την συμβασιούχο κ. Δήμητρα Δημακόγιαννη!

Ο «αριστερός» δήμαρχος είπε  ευθαρσώς ως  άλλος «ΕΦΕΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ» ότι δεν αναγνωρίζει την πρωτόδικη απόφαση που δικαιώνει την κ. Δημακόγιαννη  διότι οι συμβάσεις stage κατά αυτόν δεν είναι εργασιακή απασχόληση και ότι οι προσλήψεις τους δεν γινόταν μέσω ΑΣΕΠ!!! 

Μέσα στην σύγχυση του ο..»ΕΦΕΤΗΣ» Μπίρμπας  είπε και το εξής απίθανο ότι η εργαζόμενη που απασχαλούταν επί 30 μήνες συνεχόμενους  στην Κοινωνική υπηρεσία ..δεν κάλυπτε πάγιες και διαρκείς  ανάγκες…

Ο «ΕΦΕΤΗΣ» Μπίρμπας…ξέχασε ότι.. σε προηγούμενο συμβούλιο είχε υποστηρίξει ότι η εργαζόμενη κάλυπτε ΠΑΓΙΕΣ και ΔΙΑΡΚΕΙΣ ανάγκες!

Όπως  ξέχασε την περίοδο που ο «ΕΦΕΤΗΣ» ξεροστάλιαζε  έξω από το γραφείο του π. Δημάρχου κ. Καλογερόπουλου Δ. με τα χαρτάκια στο χέρι με τα ονόματα των φίλων που  ήθελε να διορίσει μέσω stage …στον δήμο Αιγάλεω…

Μάλιστα στα επιχειρήματα τόσο της Αντιπολίτευσης  αλλά και του εκπρόσωπου  και Γενικού Γραμματέα της  της ΠΟΕ-ΟΤΑ  κ. Πετροπουλου ότι  η απόφαση του δικαστηριου που δικαίωσε την εργαζόμενη αναγνωρίζει ότι η εργαζόμενη απασχολούταν  με  εξαρτημένη σχέση εργασίας και σε πάγιες και διαρκείς ανάγκες ο ΤΙΤΑΝΑΣ της αυτοδιοίκησης και «ΕΦΕΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ»… Δημήτρης  Μπίρμπας είπε ευθαρσώς ότι ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!

Όμως στην περίπτωση της  φίλης του  συμβασιούχου  που  προσλήφθηκε  επί Γιάννη Μυστακόπουλου (ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ)  και  βεβαίως…  βεβαίως  χωρίς διαδικασίες ΑΣΕΠ…ο  «ΕΦΕΤΗΣ» Δημήτρης Μπίρμπας  απεφάνθη ότι η απόφαση της είναι αναγνωρίσιμη της  και ότι πρέπει  να ανακληθούν τα ένδικα μέσα στην περίπτωση της…

Η αλήθεια είναι ότι η συμβασιούχος κ. ΤΣΙΑΠΙΛΗ  Μ. είναι όχι ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ αλλά και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΙΛΗ του «ΕΦΕΤΗ» και δημάρχου  του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω, Δημήτρη Μπίρμπα!
Αυτό μάλλον είναι αρκετό για τον «εφέτη»-Δήμαρχο   ώστε να ανακαλέσει την έφεση στην κομματική και οικογενειακή του φίλη!

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η πρόταση του Δημάρχου η οποία πέρασε κατά πλειοψηφία ήταν να ανακληθούν  τα ένδικα μέσα ΜΟΝΟ στην οικογενειακή  και κομματική του φίλη κ. ΤΣΙΑΠΙΛΗ….

Η   πρόταση της Αντιπολίτευσης ήταν να ανακληθούν οι εφέσεις ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ….

 
Top