Για «ψέμματα» κατηγορεί με δήλωσή του ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ και επικεφαλής της ΔΑΣ-ΟΤΑ, Βασίλης Πετρόπουλος, τον επικεφαλής της Συνδικαλιστικής Ανατροπής στο Αιγάλεω και μέλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γιάννη Τσούνη, με αφορμή γεγονότα που αφορούν τους εργαζομένους στους Δήμους Αιγάλεω και Πετρούπολης.
Αναλυτικότερα, η δήλωση έχει ως εξής:
«Για μια ακόμη φορά η Συνδικαλιστική Ανατροπή με συγγραφέα τον εκπρόσωπος της στο Δήμο Αιγάλεω γεμίζει με ψέματα χαρτιά και σελίδες του ίντερνετ (χαβούζες όπως οι ίδιοι τις λένε που κατά τ άλλα πολεμάν την παράταξη τους)
Ενοχλήθηκε ο εκπρόσωπος της Συνδικαλιστικής Ανατροπής για την παρουσία του επικεφαλής της ΔΑΣ-ΟΤΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγάλεω. O επικεφαλής της ΔΑΣ-ΟΤΑ παρευρέθηκε καλεσμένος από το Σωματείο Εργαζομένων. Το Δ.Σ. του Σωματείου  είχε ζητήσει από το κο Τσούνη (επικεφαλής της Συνδικαλιστικής Ανατροπής στο Αιγάλεω) να ειδοποιήσει και τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ, κάτι που για δικούς του όμως λόγους δεν το έκανε. Εκλεγμένα στο ΔΣ του Σωματείου  στελέχη της Συνδικαλιστικής Ανατροπής Αιγάλεω  ευχαρίστησαν τον επικεφαλής της ΔΑΣ-ΟΤΑ για την παρουσία του και την παρέμβαση του γιατί θεωρούσαν ότι αν μιλούσε ο επικεφαλής τους  ο Δήμαρχος από χέρι δεν θα δεχόταν να αλλάξει στάση. Όσον αφορά το υπαινιγμό για “κυριλέ” τοποθετήσεις, ξεχνάει ο εκπρόσωπος της Συνδικαλιστικής Ανατροπής ότι όλες οι τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων που στήριξαν τους εργαζόμενους επικαλέστηκαν και βασίστηκαν στην ομιλία του επικεφαλής της ΔΑΣ-ΟΤΑ. Η  φωνή του εκπροσώπου της Συνδικαλιστικής Ανατροπής  μέσα στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο ακούστηκε μόνο μια φορά και αυτό ήταν για να υπερασπιστεί ένα πασόκο δημοτικό σύμβουλο που αντι να τοποθετεί για το θέμα των εργαζομένων μιλούσε για το πώς θα λειτουργεί το Σωματείο Εργαζομένων!!!!
Επειδή αυτή είναι η αλήθεια για το Αιγάλεω το λιβελογράφημμα έπρεπε να έχει και ολίγο.. Πετρούπολη. Τι έχει συμβεί στην Πετρούπολη στην πραγματικότητα. Πράγματι πριν ψηφιστεί ή διάταξη που δίνει την δυνατότητα στους Δήμους να μην εξαντλούν τα ένδικα μέσα ο Δήμος Πετρούπολης είχε κάνει έφεση (όχι σε εργαζόμενους που είχαν κερδίσει δικαστικά το δικαίωμα στην εργασία όπως στο Αιγάλεω) αλλά σε 11 εργαζόμενους που  είχαν πρωτόδικη για το 13ο και 14ο μισθό. Με την παρέμβαση όμως και του Σωματείου Εργαζομένων εδώ και μια βδομάδα  η διοίκηση του Δήμου έχει ανακοινώσει ότι θα πάρει πίσω την έφεση και θα καταβάλει σε δόσεις τα ποσά. Δηλαδή ο Δήμαρχος Πετρούπολης έκανε ότι δεν κάνει ο Δήμαρχος Αιγάλεω και αντί να το χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα τον λασπολογούν κατά συρροή».
 
Top