«Το χτεσινό δημοσίευμα του Στέφανου Κασιμάτη στην εφημερίδα «Καθημερινή» για την Τασία Χριστοδουλοπούλου ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας και σεξισμού» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασιμάτης είχε σχολιάσει στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας «Καθημερινή» το γεγονός ότι η Τασία Χριστοδουλοπούλου έγινε γιαγιά.

«Γιαγιά έγινε, όπως διαβάζω, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και, φυσικά, ο τοκετός έγινε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, διότι, ως γνωστόν αριστεροί είμαστε και όχι κορόιδα. Συγχαρητήρια, να τους ζήσει, να το χαίρονται κ.λπ. Όμως η χαρμόσυνη είδηση υπονοεί κάτι που κάνει το αίμα (το δικό μου) να παγώνει: για να γίνει γιαγιά η Τασία, σημαίνει ότι είναι και μητέρα! Ομολογώ ότι δεν το είχα ποτέ φαντασθεί» ήταν ολόκληρο το σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη.

«Ο κ. Κασιμάτης είναι γνωστός για τις προσωπικές ύβρεις που εξαπολύει μέσα από τη στήλη του και δεν μας εκπλήσσει το νέο του λιβελογράφημα. Ένα τέτοιο σχόλιο, όμως, πρώτιστα εξευτελίζει τη δημοσιογραφική δεοντολογία και εκθέτει την εφημερίδα Καθημερινή» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 
Top