...ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ....

ΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ  ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΙΡΜΠΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ  ΜΗ…


Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω…
Τελευταίο κρούσμα ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ είναι  η  θέση της πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου  κ. Αρετάκη  Ασπασίας η οποία σε συζήτηση που είχε με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κάντζο….ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ τις 2 συμβασιούχους των οποίων η υπόθεση για την ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ, θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο την Πέμπτη 16/03/2017 στις 20.30.

Συγκεκριμένα η κ. Αρετάκη υποστήριξε ότι η περίπτωση της συμβασιούχου κ. ΤΣΙΑΠΙΛΗ Μ. (η οποία ιδεολογικά ανήκει στην  παράταξη της δημοτικής αρχής Μπίρμπα)είναι διαφορετική διότι η κ. ΤΣΙΑΠΙΛΗ έχει  ασκήσει ασφαλιστικά μέτρα και εργάζεται  ΗΔΗ   στον δήμο Αιγάλεω!

Η κ. Αρετάκη άφησε να εννοηθεί ότι η   άλλη συμβασιούχος(ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η κ. ΑΡΕΤΑΚΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ.. ΑΠΟΠΑΙΔΙ) κ. ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Δ. έχει χάσει τα ασφαλιστικά μέτρα…

Πρόκειται ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ της δημοτικής αρχής Μπίρμπα και προσωπικά της ίδιας της κ. Αρετάκη!

Και αυτό διότι η συμβασιούχος, κ. ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Δ.  ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ παρά μόνο αγωγή για την παραμονή στην εργασία της την οποία και ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!!!

Και... προφανώς επειδή δεν ανήκει στον κομματικό σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω η δημοτική αρχή Μπίρμπα της άσκησε τα ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ και την εμποδίζει να επανέλθει στην εργασία της ...

Δεν είναι μόνο ΑΘΛΙΟI αλλά και ΑΣΧΕΤΟΙ μιας και δεν μπαίνουν  στον κόπο...ούτε  να διερευνήσουν τις υποθέσεις των 2 συμβασιούχων και ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ  ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ…
ΑΛΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΟΠΟΣ….ΜΙΑΣ ΚΑΙ  ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΚΑΙ  ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ...



ΥΓ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ…ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΙΕΡΟ!
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η  "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΙΡΜΠΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ….
 
Top