Το σωματείο τον εργαζόμενων εκπροσώπησε ο επικεφαλής της ΑΣΚ-ΟΤΑ(ΣΥΡΙΖΑ) κ. Γκατζής Τάσος ενώ ήταν παρόντες και ο επικεφαλής  της Συνδικαλιστικής Ανατροπής  και Αν Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑκ. Γιάννης Τσούνης και ο επικεφαλής της ΔΡΑΣΥ κ. Χατζηαποστόλου Άγγελος.
Επίσης ήταν παρόντες όλα τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Β. Πετρόπουλος.


Ο κ. Γκατζής  αναφέρθηκε στις τεράστιες ελλέιψεις προσωπικού στον δήμο Αιγάλεω... και πως είναι ευκαιρία με την ανάκληση των εφέσεων να στελεχωθούν οι υπηρεσίες του δήμου...

 Εξέφρασε την πάγια θέση του συλλόγου  στο να μην ασκούνται τα ένδικα μέσα σε αποφάσεις που δικαιώνουν εργαζόμενους και κάλεσε τον δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω να ανακαλέσει τις εφέσεις και στις 2 συμβασιούχους.


Συγκεκριμένα είπε  πώς πρέπει να αλλάξει η εισήγηση του δημάρχου υπέρ  της συμβασιούχου των stage .. και αυτό το γεγονός δεν θα φανερώνει αδυναμία αλλά  θα  δείχνει  μεγαλοψυχία και ανδρισμό…στο πρόσωπο του δημάρχου...

Η εισήγηση του δεν έγινε βέβαια αποδέκτη από τον δικαστή-δήμαρχο…

Τέλος ο σύλλογος διένειμε και μια ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που καλούσε  του δημοτικούς συμβούλους να  ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ.
 
Top