Παράταση της προσωρινής κράτησης για Talamanca - Panzeri.
Αναβλήθηκε η ακρόαση για τις 17 Ιανουαρίου 
Ενώπιον του εφετείου των Βρυξελλών βρέθηκαν ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι και ο Νίκολο Φίγκα Ταλαμάνκα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ομοσπονδιακής εισαγγελίας.

Στην ανακοίνωση, στην οποία αναγράφονται τα αρχικά των ονομάτων τους, όπως σε όλα τα δελτία Τύπου που έχουν εκδοθεί μέχρι τώρα, επισημαίνεται ότι «στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας από την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία για φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ο N.Φ.-T. (Ταλαμάνκα) και ο Π.Π. (Παντσέρι) εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον του εφετείου Βρυξελλών».
Όπως σημειώνεται, η «χρήση ηλεκτρονικού βραχιολιού που επιβλήθηκε στον Ν.Φ.-Τ. από το συμβούλιο τροποποιήθηκε σε απλή παράταση της προφυλάκισης», ενώ μετά από αίτημα του Παντσέρι, η εκδίκαση της υπόθεσής του αναβλήθηκε για τις 17 Ιανουαρίου 2023».

Το προδικαστικό συμβούλιο είχε αποφασίσει αρχικά τη χρήση ηλεκτρικού βραχιολιού για τον κ. Ταλαμάνκα, ωστόσο ο εισαγγελέας είχε ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

«Για το συμφέρον της έρευνας, προς το παρόν δεν θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση αυτή μέσω δελτίων Τύπου», καταλήγει η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία.
 
Top