Η Εύα Καϊλή και ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζόρτζι που συνελήφθησαν για χρηματισμό από το Κατάρ, κρατούνται  σε φυλακές του Βελγίου, με τον 35χρονο λομπίστα να κρίνεται προσωρινά προφυλακιστέος, ενώ η Εύα Καϊλή ζήτησε προθεσμία για ακρόαση μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Την ίδια στιγμή, τα ιταλικά μέσα φέρνουν στο φως νέες αποκαλύψεις για τα «γούστα» του ζευγαριού. Σε δημοσίευμά της η Corriere della Sera γράφει για φήμες που κυκλοφορούν στον τόπο καταγωγής του Φραντσέσκο Τζόρτζι, στο χωριό Αμπιατεγκράσο.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο 35χρονος, σύμφωνα με όσα ακούγονται, ήθελε να αγοράσει το κότερο ενός εμίρη για να το κάνει δώρο στη σύζυγό του Εύα. «Δεν υπάρχουν ιστορίες απληστίας που να εμπλέκουν τον Τζιόρτζι, αντίθετα αναφέρουν ότι επρόκειτο για κάποιον που δάνειζε χρήματα χωρίς πολύ θόρυβο. Όμως, υπάρχουν φήμες ότι ήθελε να αγοράσει άμεσα το κότερο ενός εμίρη για να κάνει μαγευτικά ταξίδια με την Εύα Καϊλή και την μικρή του κόρη» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 35χρονος κατά την διάρκεια της ανάκρισής του ξέσπασε κλαίγοντας: «Και σε κάθε περίπτωση, η πολύωρη ανάκρισή του, κατά τη διάρκεια της οποίας έκλαψε και έπαθε κρίσεις πανικού ενώπιον του δικαστή, στοιχεία κοινών θνητών, καταδεικνύει ότι δεν είναι εγκληματίας. Ή μάλλον, έτσι μας λένε στη via della Noce», αναφέρει η Corriere della Sera.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που δηλώνουν ότι ο 35χρονος σύζυγος της Εύας Καϊλή «υποφέρει όταν βρίσκεται σε αγχώδεις καταστάσεις. Όποτε βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, κάνει τα πάντα για να ξεφύγει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πατήσει πάνω σε όποιον βρίσκεται μπροστά του αναζητώντας βοήθεια», αναφέρει το δημοσίευμα.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στις δηλώσεις των γονέων και των συγχωριανών του που αναφέρουν ότι ο 35χρονος δεν εμφάνιζε ποτέ συμπεριφορές που να παραπέμπουν σε εγκληματία.

«Μου είπαν να σωπάσω αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα μιλούσα» είπε ο εκπαιδευτικός πατέρας του σκύβοντας το κεφάλι. «Το σκύψιμο του κεφαλιού του και το μειδίαμα στο πρόσωπό του μαρτυρούν ότι οι κατηγορίες για τον γιο του, η εικόνα του με τις χειροπέδες και τα σχόλια στο χωριό είναι χειρότερες και από προδοσία» καταλήγει η ιταλική εφημερίδα.
 
Top