Αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της Pfizer αποκαλύπτει 100 νέους τύπους παρενεργειών.  

Η αμερικανική δικαιοσύνη υποχρέωσε τον φαρμακευτικό κολοσσό να αποκαλύψει μια έκθεση που μέχρι στιγμής ήταν εμπιστευτική. Ο κατάλογος των ανεπιθύμητων ενεργειών που παρατηρήθηκαν κυμαίνεται από περίπου είκοσι έως περισσότερες από εκατό.

Μετά το σκάνδαλο Pfizergate τον Νοέμβριο, που αγνοήθηκε ή ελαχιστοποιήθηκε από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, μια νέα έκθεση αποκαλύπτεται.

Περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται από την Pfizer μετά από λίγο περισσότερο από δύο μήνες από την εκστρατεία εμβολιασμού (τα δεδομένα καλύπτουν περίοδο έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021).

Μέχρι στιγμής, η εταιρεία είχε αναγνωρίσει μια χούφτα παρενέργειες, οι περισσότερες από αυτές ήπιες. Μόνο στην κατηγορία των αποδεδειγμένων σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών: καρδιακές παθήσεις όπως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, ειδικά σε νεαρούς άνδρες, και αλλεργικά σοκ.

Όμως, σύμφωνα με το έγγραφο που αποχαρακτηρίστηκε χάρη στην παρέμβαση αμερικανικού δικαστηρίου, αποδεικνύεται ότι ο κατάλογος των παρενεργειών είναι πολύ μεγαλύτερος και ανησυχητικός (διαβάστε παρακάτω).

Οι πολλές μαρτυρίες από εμβολιασμένα άτομα (ή τις οικογένειές τους όταν πέθαναν), που επηρεάστηκαν περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά στην υγεία τους από τις ενέσεις τους, ήδη αφήνουν τον φόβο για το χειρότερο.

Εκκωφαντική σιωπή από τα μέσα ενημέρωσης… εκτός από το CNews;

Πληροφορίες ως τώρα διανέμονταν μέσω των κοινωνικών δικτύων ή σε ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ, αρχίζουν σιγά-σιγά όμως να εμφανίζονται σε ορισμένα – σπάνια – mainstream μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον στη Γαλλία, για παράδειγμα στο κανάλι CNews (βλ. το τέλος του άρθρου).

Στην Ελβετία η σιωπή των ΜΜΕ είναι εκκωφαντική. Και όπως αλλού, η κυβέρνηση ακολουθεί λοιπόν την πολιτική εμβολιασμού της χωρίς κανένα εμπόδιο, χωρίς να λαμβάνει υπόψη αυτές τις προειδοποιήσεις και να κρατά de facto το ευρύ κοινό στο σκοτάδι.

Μερικά από τα στοιχεία του άρθρου:
Ο στατιστικολόγος Guy Hatchard της Daily Telegraph New Zealand εξέτασε εξονυχιστικά την έκθεση της Pfizer. Το άρθρο του περιλαμβάνει αναφορές στην πολιτική και υγειονομική πραγματικότητα της χώρας του. Διατηρούμε εδώ στοιχεία που έχουν γενική εμβέλεια.

Ποιοι είναι οι νέοι κίνδυνοι που αποκαλύπτει η έκθεση;

«Όποιος διαβάζει τη νέα συλλογή αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών της Pfizer θα εκπλαγεί (…).
(Αυτή η λίστα) έχει αναλυθεί σε αναγνωρίσιμες και σοβαρές κατηγορίες ασθενειών:

ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ
Εγκεφαλικό
καρδιακά συμβάντα
επιπλοκές εγκυμοσύνης
φλεγμονή
νευρολογική ασθένεια
αυτοάνοση ανεπάρκεια
παράλυση
Ηπατική ανεπάρκεια
διαταραχές του αίματος
δερματικές ασθένειες
μυοσκελετικά προβλήματα
αρθρίτιδα
αναπνευστική ασθένεια
εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση
θρόμβοι αίματος
αγγειακή νόσο
αιμορραγία
απώλεια της όρασης
παράλυση του Bell
επιληψία‘
Μινιμαλιστική αντιμετώπιση των παρενεργειών

Μέχρι στιγμής, οι γιατροί (…) έχουν λάβει μια λίστα με 21 ανεπιθύμητες ενέργειες.

Όλες αυτές οι επιδράσεις είναι μικρές και απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου θεραπεία εκτός από ανάπαυση, με εξαίρεση τις σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, τη μυοκαρδίτιδα και την περικαρδίτιδα (φλεγμονή της καρδιάς).

Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι από τους χιλιάδες ανθρώπους που ανέφεραν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό στάλθηκαν στο σπίτι με μοναδική συμβουλή να πάρουν μια ασπιρίνη και να ξεκουραστούν.

«Σε κάποιους είπαν ότι η κατάστασή τους μπορεί να είναι ιατρικά συμβάντα άσχετα με το εμβόλιο, ότι ήταν ψυχοσωματικό ή ότι οφειλόταν στο άγχος τους. “

Ο κατάλογος των θανάτων που αποδίδονται στην ένεση είναι πιθανό να αυξηθεί δραστικά

Πολύ λίγοι θάνατοι έχουν ακόμη επισήμως συνδεθεί με τον «εμβολιασμό», καθώς τα συμπτώματα και τα αίτια δεν περιλαμβάνονταν στον αρχικό κατάλογο που παρείχε η Pfizer. Άλλοι θάνατοι βρίσκονται ακόμη «υπό διερεύνηση».

Αλλά με το νέο έγγραφο, ο κατάλογος των θανάτων που σχετίζονται με ένεση θα μπορούσε να αυξηθεί δραματικά.

«Οι αναφορές περιγράφουν συμπτώματα όπως πόνο στο στήθος, εγκεφαλική σύγχυση, υπερβολική κόπωση, νευρολογικά συμπτώματα, ταχυκαρδία, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές και πολλά άλλα. “

Ο συγγραφέας τονίζει επίσης, όπως πολλοί ειδικοί, τη μεγάλη υποαναφορά (της τάξης του 5% στη Νέα Ζηλανδία) των παρενεργειών στους φορείς φαρμακοεπαγρύπνησης, ιδίως λόγω της άγνοιας του ευρύτερου κοινού.

Μακροχρόνιες βλάβες στην υγεία των εμβολιασμένων

«Πολλοί από τους περισσότερους από 100 νέους τύπους παρενεργειών που αναφέρονται από την Pfizer σε αυτό το έγγραφο 38 σελίδων ενέχουν μακροπρόθεσμους κινδύνους για την υγεία. Μέχρι πολύ πρόσφατα, το έγγραφο αποκρύπτονταν από την Pfizer, η οποία υποστήριξε ότι έπρεπε να παραμείνει εμπιστευτικό. Είναι πολύ πιθανό ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων

Διχασμένη κοινωνία και τυφλή εμπιστοσύνη

Στο άρθρο του, ο Guy Hatchard αναφέρει επίσης την τυφλή εμπιστοσύνη που έχει συχνά αποδοθεί στις αρχές. Χωρίς να γνωρίζουν τις βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, κατέληξαν ότι οι ενέσεις είναι «ασφαλείς και αποτελεσματικές». Αρχές που πλέον επιλέγουν να αγνοήσουν τις μαρτυρίες που πλέον ξεχειλίζουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτή η τυφλή εμπιστοσύνη μπορεί να έχει ενισχυθεί για όσους εμβολιάζονται που δεν έχουν βιώσει σοβαρές παρενέργειες και δεν βλέπουν (κυριολεκτικά) πού είναι το πρόβλημα, οδηγώντας σε πόλωση απόψεων και άρα διχασμό της κοινωνίας.

Ταυτόχρονα, όμως, ολόκληρο μέρος του εμβολιασμένου πληθυσμού, «υποφέρει σιωπηλά από εξουθενωτικές, μη αναγνωρισμένες και σε ορισμένες περιπτώσεις μη θεραπευμένες ασθένειες. “11/12/21 covidhub.ch
Télécharger l’article entier traduit en français (PDF) par Jean-Dominique Michel, référent santé publique de Covidhub
Vers l’article original (en anglais) du Daily Telegraph New Zealand
Télécharger le rapport original (PDF)
Parmi les témoignages sur des effets secondaires diffusés sur CNews :

Mathilde : https://www.youtube.com/watch?v=kU89Cy2kfAw
Estelle : https://www.youtube.com/watch?v=At9E5WFJd7g
Eric Lefèvre (dont la femme est décédée à 48 ans) : https://www.youtube.com/watch?v=stWa4HlYrAI
Témoignage lu par Pascal Praud : https://odysee.com/@GiletteJaune:8/Effets-secondaires-graves:6
https://www.covidhub.ch/pfizergate-revelations-explosives-sur-des-essais-cliniques-falsifies/
https://www.covidhub.ch/effets-secondaires-les-victimes-israeliennes-temoignent/

https://www.covidhub.ch/pas-nos-enfants/

https://www.covidhub.ch/effets-des-injections-geniques-des-parents-denfants-decedes-ou-malades-se-battent-pour-faire-emerger-la-verite/

Το άρθρο παρατίθεται από ελβετικό μέσο. Είναι τρομερό προχωρούν σε υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό πλήθους με πλήρη αδιαφάνεια κι ενώ η κλινική μελέτη είναι σ εξέλιξη και τα στοιχεία δημοσιοποιούνται ύστερα από δικαστική συνδρομή κι άσκηση πίεσης.Ποια η αξιοπιστία τους;;

Οι παλινωδίες φοβερές από το μονοδοσικό στο επταδοσικό από την αποτελεσματικότητα του 98% στην μηδενική ανίχνευση αποτελεσματικότητας στις 200 μέρες σύμφωνα με μελέτη Σουηδικού πανεπιστημίου. Ποια είναι η ενημερωμένη συγκατάθεση που απαιτείται για ιατρική πράξη όταν ο κόσμος που εμβολιάστηκε εξαπατήθηκε με λάθος δεδομένα που καταρρίφθηκαν στη συνέχεια. Η νομιμότητα της όλης διαδικασίας τινάχθηκε στον αέρα.

dimpenews.com


 
Top